Veckans snackisar

Bild: Bachelor

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Årets Bachelors 2022

Siamak Hatami, 34 och Christoffer Levi, 32 är namnet på årets bachelors. Killarna presenterades på alla hjärtans dag och gästade Nyhetsmorgon i samma veva. Där pratar killarna om det nya äventyret som känns både pirrigt och roligt. Är du eller någon du känner intresserad av att söka till Bachelor 2022 – så kan du göra det här!

Siamak, även kallad Sia är från Kalmar med rötter från Iran och bor sen många år i Stockholm med jobb inom musikbranschen.

Christoffer är från Helsingborg men bott i Malmö dom senaste åren där han jobbar som visual merchandiser på ett stort svenskt möbelföretag.

Veckans snackisar

Kim visar sina favoritprylar från sitt hem

Kim Kardashian visar upp sitt hem och favoritprylar i Calabasas tillsammans med Vouge. Hon visar bland annat North’s målningar tillsammans med alla fyra av barnens scrapbook’s. Vi får se lite av bakgården och deras basketplan, deras odling plus hennes tre favoritbilar, som hon matchat i grått för att dom ska vara snygga tillsammans med huset.

Veckans snackisar

Så blir nya Paradise Hotel

Paradise Hotel stoppades helt förra året efter att två kvinnliga deltagare vittnat om sexuella trakasserier. NENT Group som står bakom produktionen lovade att se efter och göra om programmet från grunden. Nu har dom gått ut med förändringarna som kommer göras och första säsongen av det nya formatet “Paradise” kommer redan i höst! Här kommer förändringarna i punkform:

  • Byter namn till Paradise.
  • Alla deltagare ska vara över 20 år.
  • Par behöver inte bildas beroende på kön.
  • Bredare sammansättning deltagare i casten.
  • Inte längre krav på att vara singel för att söka till programmet.
  • Enkelsängar i rummen.
  • Ny inspelningsplats i Mexico.
  • Nya temaveckor som tar upp andra ämnen och dilemman än tidigare.

Veckans snackisar

Kanye’s dokumentär

Jag tror inte någon har missat Kim och Kanye’s just nu komplicerade relation. Kanye har fullt upp med att lägga ut bilder och tankar på både Instagram och Twitter (som raderas lika snabbt). Många inlägg är relaterade till Pete Davidsson, som Kim i nuläget dejtar. Vi reder ut vad som hänt mellan paret under den senaste tiden här! Förra veckan släpptes dokumentären Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy på Netflix som spelats in under 21 år. Enligt recensioner får vi se hur Kanye’s kreativitet och genialitet kommer från en djup, rå och oarbetad sorg.

Veckans snackisar

Julia Franzén och Bingo Rimér återförenade

Ingen har väl missat att FORNI-redaktionen är stora fans av Bachelor? Några vändor har det varit och vi har undrat vem Julia ska hitta kärleken i efter hennes säsong av Bachelorette. Nu har hon återförenats med exet Bingo Rimér och dom verkar mer kära än någonsin! Anledningen till att dom tidigare slutade träffas var på grund av att Bingo ville ha en öppen relation och inte fler barn. Förra veckan tatuerade Bingo in Julia’s namn på armen, vilket han la ut på Instagram samtidigt som han grattade Julia på namnsdagen. Otroligt kul för paret!

veckans snackisar

Bild: Julia Franzén

Veckans snackisar

Josefine H.J x NA-KD

Ännu en gång gör Josefine H.J ett samarbete tillsammans med NA-KD. En kollektion dom gick ut med förra veckan, som släpps inom kort! Tidigare har plaggen tagit slut på en gång. Vi längtar efter att se vad dom skapat den här gången, med tanke på tidigare succé.

*
Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!