Veckans snackisar

Bild: H&M

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

The Kardashians

Den 14 april är det äntligen premiär för The Kardashians på Disney+. Efter hela 20 säsonger av Keeping Up With the Kardashian kommer vi nu få följa den världskända familjen i ett nytt format. Under förra veckan vankades det galapremiär, och röda mattan var utrullad för hela Kardashian-klanen och deras vänner. Det bjöds minst sagt på otroliga looks. Är ni lika taggade som vi är? Jag tror detta kommer att bli en favorit!

The Kardashians

Bild: Page six  

H&M x Hôtel Hennes

H&M släppte under förra veckan en kampanjfilm för Hôtel Hennes, där varumärket presenterar deras nya sommarkollektion. En av dem som frontar kampanjen är ingen mindre än Gigi Hadid. Hôtel Hennes är ett fiktivt hotell, som ska symbolisera den nya semesterdestinationen där alla sommarens stildrömmar får utrymme. Kampanjfilmen är färgglad, ikonisk och helt otrolig. Se filmen nedan!

Sofi Fahrman är gravid

Modejournaisten, influencern och poddaren Sofi Fahrman är gravid. I lördags berättade hon på Instagram att hon och maken Filip Engelbert ska bli föräldrar. ”Känner så mycket kärlek och tacksamhet”, skriver Sofi i inlägget. Vi på FORNI säger stort grattis till det magiska paret, och tycker att det ska bli roligt att följa deras resa.

#WhatTheFanta är tillbaka med en ny hemlig smak

För tredje året i rad släpper Fanta en läsk med hemligt innehåll under namnet #WhatTheFanta. Det vi hittills vet om drycken är att den är chockrosa. Andra ledtrådar vi har fått är att den är både exotisk, uppfriskande och bubblig. Har du någon gissning på vilken smak det kan vara?

Jennifer Lopez och Ben Affleck är förlovade

Är det någon som har missat att Jennifer Lopez och Ben Affleck är förlovade? Igen! 2004 avbröt paret sin förlovning, men sedan förra året är de återigen ett par – och nu även förlovade. Stort grattis till det otroligt vackra paret!

Adam Thulin vinner Sveriges mästerkock

Under förra veckan blev det klart vem som vann årets upplaga av Sveriges mästerkock. En kille som minst sagt tagit alla tittare med storm. Jag pratar givetvis om Adam Thulin, som stod i en jämn final mot Jimmy Guo. Nu ska Adam Thulin ge ut sin egen kokbok: ”Ett bord, flera smaker”.

 

Jacquemus x Net A Porter lanserar en sommarkollektion

Den här kollektionen kan väl ändå inte bli annat än bra. Den otroliga designern Simon Porte Jacquemus har designat en kollektion i samarbete med Net A Porter. Kollektionen innehåller allt du vill ha på en sommarsemester. Spana in alla pieces här! Jag lovar, du kommer bli inspirerad.

Veckans snackisar

Bild: Net A Porter

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!