Veckans snackisar

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Adoore öppnar POP-UP i Stockholm

I samband med att Petra Tungårdens klädmärke, ADOORE, släpper sin fjärde sommarkollektion slår varumärket upp portarna till en ny POP-UP butik i MOOD Stockholm. Från och med idag, den 18 april, kan du shoppa otröttliga bästsäljare och hyllade nyheter. När du kliver över tröskeln så möts du av en lättsam atmosfär där och interiören går i linje med varumärkets färgsprakande sommarkollektion. Om ni frågar mig, vill jag fylla hela min vår och sommargarderob med kläder från ADOORE.

ADOORE POP-UP

Premiär av “The Kardashians” på Disney+

Den efterlängtade realityserien ”The Kardashians” hade i förra veckan premiär och nu kan vi äntligen streama den på Disney+. I serien kommer vi att få fortsätta följa den världskända familjen i deras händelserika och glamourösa liv. Har ni hunnit titta på första avsnittet ännu? Vad tycker ni? Jag tror att vi har en spännande säsong framför oss!

veckans snackisar

Bianca x Nelly.com

Det händer igen! Ännu ett framgångsrikt samarbete mellan Nelly.com och influencern Bianca Ingrosso. Kollektionen är lika med magi. Det bjuds på alltifrån färgglada pasteller till stilsäkert svart, och det är plagg som passar både till vardags och till fest. Kollektionen består bland annat av blusar i vackra siluetter, de perfekta linnebyxorna och sommarens trendigaste badkläder. Allt detta, och mycket mer, släpps imorgon tisdag klockan 09.00.

Ingen lurar Molly (igen)

Under förra veckan släpptes SVT Edits en ny kortdokumentär, “Ingen lurar Molly (igen)”. Under våren har Molly Sandén varit aktuell med ”Dom ska veta arena tour”, och i dokumentären får vi följa med på alla förberedelser kring den stora arenaturnén, och andra tillbakablickar från hennes karriär. Hon delar bland annat med sig av prestationsångest, relationer och kontrollbehov.

Coachella 2022

Coachella är tillbaka. Och precis som vanligt kryllar det av kändisar på festivalen! Förutom musiken är det alltid lika roligt att spana in alla olika looks. Här kommer ett urval av looks som har cirkulerat på Instagram under veckan.

 

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!