Veckans snackisar

Bild: Zara Larsson 

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Grammisgalan 2022

Årets upplaga av Grammisgalan närmar sig med stormsteg! Den 19 maj slås portarna upp till musikfesten där årets bästa musikprestationer firas och hyllas. Galan kommer att i vanlig ordning sändas på TV4, och i förra veckan blev det klart vilka som kommer att leda kvällen framåt. Det blir Sofia Dalén och Amie Bramme Sey, en helt magisk programledarduo!

Amie, som även är kulturjournalist och programledare, leder Grammisgalan för tredje året i rad. För varför ändra på ett vinnande koncept? Vid sin sida detta år har hon programledaren och komikern Sofia Dalén. Sofia blev bland annat känd genom sin populära Youtubeserie Paradrätten och humorpodden Widerström Dalen.

Grammisgalan

Bild: TV4

Soft Goat lanserar en ny kollektion i silke

För första gången sedan varumärket lanserades, släpper Soft Goat en kollektion som inte består av kashmir. Kollektionen består av magiska pieces – det är loungewear och vardagsplagg gjorda helt i silke. Kläderna ser så sköna ut att jag vill bada i dem. Jag älskar absolut allt. Kika in hela kollektionen här!

Zara Larsson och Alesso släpper en singel tillsammans

Två av Sveriges största musikstjärnor, Alesso och Zara Larsson, släppte under förra veckan singeln “Words”. Har ni hunnit lyssna på den än? Den har minst sagt gått på reapet i mina hörlurar hela helgen, och jag känner på mig att det kommer bli sommarens största hit. Lyssna på hela låten här!

Edvin Törnblom debuterar som författare

Poddaren och tv-personligheten Edvin Törnblom debuterar som författare med boken ”Bögen är lös”. Under förra veckan lanserades boken, som han beskriver som en ”självhjälpsbok” och en ”instruktionsbok” för hur man lever som homosexuell 2022. Stort grattis till Edvin – och om du inte beställt hem boken än, så gör det här!

Cherrie x Stronger

Under förra veckan gick sångerskan Cherrie ut med att hon teamat upp med Stronger och kommer under 2022 vara ambassadör för varumärket. I samband med detta berättar Cherrie att hon under under pandemin inte mått så bra, med inställda spelningar och konserter. Efter en lång tid med slötittande i soffan menar hon att det är dags för en förändring och att Stronger kommer hjälpa hennes med den fysiska och mentala hälsan.

Cherrie

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!