Veckans snackisar

Bild: ANI

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge lanserar ANI Jewels

Under förra veckan lanserade Bianca Ingrosso och Lovisa Worge ANI Jewels – ett helt nytt smyckesvarumärke. ANI säljer magiska smycken som designats av tjejerna, som fyller gapet mellan budget och lyx. Den första kollektionen går under namnet “Best Friend Collection”. Vid tjejernas sida ser vi otroliga Lucas Armando Feola, som sedan start klivit in tillsammans med Bianca och Lovisa och arbetat med det nystartade företaget. Smyckena är ren magi – de är tunna, nätta och designen är allt de vi vill att våra smycken ska vara.

MET-galan

Under förra veckan var det äntligen dags för MET Galan – Metropolitan Museum of Art, dit Vouge bjuder in världskändisar till en modefest. Jag vet inte vad ni känner, men jag kan verkligen scrolla i timmar på Instagram för att beundra alla extraordinära looks. Temat på årets MET-gala var “Förgylld glamour”, vilket anspelar på “The gilded age”, alltså perioden mellan 1870-1900 i USA som kännetecknades av storslagenhet och överflöd.

Blake Lively och maken Ryan Reynolds var galans värdpar tillsammans med skådespelarna Regina King och Lin-Manuel Miranda. En av galans mest omtalade looks är Blake Livelys klänning. Hon äntrade röda mattan i en magisk galaklänning i rosé och guld, från Atelier Versace. Vid höften fanns en stor och lyxig rosett! När hon klev upp på trappan knöts rosetten upp, och fram kommer ett fall på klänningen i en vacker blå färg och helt plötsligt hade Blake en helt ny look.

Lady Gaga släpper musikvideo till Hold My Hand

År 1986 sjöng bandet Berlin soundtracket till Top Gun, “Take My Breath Away”. Låten vann både en Oscar och en Golden Globe för bästa originalsång, så det är minst sagt stora skor att fylla när det nu kommer en uppföljare. Lady Gaga fick äran att skriva ny musik till “Top Gun: Maverick” – resultatet blev “Hold My Hand” och under förra veckan släpptes musikvideon.

Så mycket bättre 2022

TV4:s folkkära program “Så mycket bättre” har varit en favorit sedan dess premiär 2010. Nu har TV4 börjat släppa årets artister – nedan kommer namn på artister som kommer att delta 2022. Det bådar verkligen gott för en riktigt bra säsong!
 • Olle Jönsson
 • Molly Hammar
 • Norlie & KKV
 • Måns Zelmerlöw
 • Nordman – Håkan Hemlin och Mats Wester
 • Johnossi – John Engelbert
 • Anna Ternheim
 • Albin Lee Meldau
 • Daniela Rathana
 • Anne-Lie Rydé
 • Maja Francis
 • Darin

Bild: Tv4

Ny serie på Netflix: The Playlist

Under 2019 bekräftade Netflix att man beställt en svensk originalserie baserad på Sven Carlssons och Jonas Leijonhufvuds ”Spotify Inifrån”. ”The Playlist” är titeln på serien och kommer att ha premiär under 2022. Serien är en dramatisk skildring av hur Daniel Ek och hans samarbetspartners revolutionerade musikindustrin och förändrade vårt sätt att lyssna på musik. På rollistan finns Edin Endre, Gizem Erdogan, Christian Hillborg och även Jannice Kavader. Janice Kavander kommer att spela en av huvudrollerna. Hon spela en fiktiv sångerska och man ska även få ta del av tre av hennes låtar!

Bild: Expressen

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!