Veckans snackisar

Bild: Festival De Cannes 

Cannes filmfestival 2022

Under förra veckan gick den 75:e upplagan av världens största filmfestival av stapeln. Det blev en stor kväll för svensk filmhistoria när Ruben Östlund tog hem Guldpalmen på Cannes filmfestival – för andra gången! Numera tillhör han en liten exklusiv skara regissörer som fällt två Guldpalmer.

Filmfestivalen i Cannes bjuder även på en av världens mest prestigefyllda röda matta. Filmelitens outfits, signerade världens största modehus, blir ofta väl omskrivna snackisar. Här kommer några av våra favoriter! Vilken är er favorit?

Ursäkta live med Johanna Nordström och Edvin Törnblom

Under helgen släpptes den otroliga nyheten att podcasten Ursäkta, med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, kommer att göra en liveturné i höst. Den 9 september kommer duon inta Avicii Arena för premiär på deras höstturné! Podcasten Ursäkta har placerat sig i toppen som en av de mest lyssnade i Sverige genom tiderna.

”Vi har drömt om att få göra en storslagen föreställning ihop och nu går drömmen i uppfyllelse. Vi ansökte till och med till Teaterhögskolan i förhoppningen om att det skulle hjälpa oss att förverkliga vår dröm. Och nu ska vi äntligen få sjunga, dansa samt sprida glitter och glamour i överflöd”, säger duon i ett pressmeddelande.

Är ni lika taggade som vi är?

Premiär för Abba Voyage i London

Under torsdagskvällen förra veckan var det äntligen premiär för Abbas nya scenshow, ”Abba Voyage” i London. De så kallade ”abbatarerna” intog scenen och bjöd på show för en fullsatt publik i den specialbyggda Abba-arenan. De är alltså ett hologram av de fyra gruppmedlemmarna som under 90 minuter framföra 22 låtar. Genom att placera ut elektroder på Abba-medlemmarnas kroppar har man kunnat fånga och återskapa deras ansikten och uttryck för ”abbatarerna”. Hur häftigt är inte detta?

Bianca Ingrosso får en egen Talkshow

Under förra veckan gick Bianca Ingrosso ut med att hon under hösten 2022 kommer att premiärvisa hennes alldeles egna Talkshow! BIANCA är alltså ett program där hon kommer möta både svenska och internationella gäster. Programmet produceras av Fredrik Skavlas produktionsbolag Monkberry. Det kan väl inte bli annat än succe?

– Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen, säger hon i ett pressmeddelande.

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!