Veckans snackisar

Bild: Dior

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Penny och Douglas har gift sig

I helgen gifte sig Penny Parnevik och Douglas Murray efter fem år tillsammans. Bröllopet ägde rum på Bosse Parneviks stora herrgård utanför Stockholm och såg ut som en saga. 2019 förlovade paret sig, och sedan dess har de hunnit få två barn, Atticus och Pebbel. Stort grattis till det otroligt vackra bröllopsparet!

Diors Cruise-visning 2023

Stepp, dramatik och spansk orkester var ledorden när
Under förgående vecka presenterade Dior sin Cruise-kollektion för 2023. Visningen ägde rum på Plaza de España i Sevilla, och stepp, dramatik och spansk orkester var ett genomgående tema. Cruise-visningarna kan beskrivas som modehusens mindre kollektioner mellan höst- och vårkollektionerna och är mer riktade mot semestergarderoben.  Creative director Maria Grazia Chiuri beskriver kollektionen som en upptäcks- och reflektionsresa. Inspiration är hämtat från Sevillas historia, bland annat från sångerskan och dansaren Carmen Amaya som blev känd för att tänja på gränserna. Vad tycker ni om Diors Cruise-visning?

Blonde – ny film om Marilyn Monroe

Netflix släpper ny film om Marilyn Monroe! Ana de Armas spelar huvudrollen och har blivit ett stort namn i filmvärlden med filmer som “Knives Out” och “No Time to Die”. Nu har en första teaser-trailer släppts och visar hur det döljer sig både tårar och press bakom det härliga skrattet som omvärlden fick se.

SummerON i Båstad

Om ni har hängt inne på sociala medier under helgen så har ni förmodligen inte missat SommerON festivalen i Båstad. Det verkar ha varit en otrolig festival med artister såsom Veronica Maggio, Otto Knows, Miriam Bryant och Molly Sandén. Ska ni gå på någon festival i sommar?

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!