Veckans snackisar

Bild: Netflixnordic

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Lollapalooza Stockholm 2022

Om du har hängt inne på sociala medier under helgen så har du förmodligen inte missat att det var dags för årets för Lollapalooza att göra comeback efter två inställda år. År 2019 ägde festivalen sist rum och 56 000 personer samlades på Gärdet i Stockholm. I år var det över 70 000 personer på plats under Lollapalooza Stockholm 2022! Imagine Dragons, Veronica Maggio, Molly Sandén, Post Malone samt Pearl Jam är bara ett fåtal av alla artister som uppträdde. Var du där?

First look – Young Royals säsong 2

Under förra veckan gick Netflix ut med en “first look” på den andra säsongen av den svenska succéserien Young Royals. På Netflix officiella nordiska Instagram-konto har inlägget med de nya bilderna fått 147 000 gilla-markeringar. Säsong två av “Young Royals” planeras ha premiär under 2022, och vi är riktigt peppade!

Lindsay Lohan har gift sig!

I lördags meddelade Lindsay Lohan att hon har gift sig med fästmannen Bader Shammas, via en bild på Instagram. “Jag är den lyckligaste kvinnan i världen”, skriver Lohan i bildtexten och det går att skymta en vacker vigselring.

Cocktailbaren MAP Maison från London öppnar i Stockholm

I slutet av augusti öppnar den nya cocktailbaren MAP Petite Maison i Stockholm. Bakom satsningen står MAP Maison i London som är en internationell cocktailbar av högsta klass. På den nya baren serveras cocktails och exklusiv sprit med influenser från hela världen. Cocktailbaren, som blivit erkänd över hela världen, kommer att öppna på Vasagatan i Stockholm.

map-maison

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!