Veckans snackisar

Bild: Cosmoss

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Britney Spears släpper ny musik!

Under förre veckan blev det klart – Britney Spears är tillbaka med ny musik efter sex år, en duett med Elton John. “Hold me closer” är den första med Britney Spears sedan det hennes fars 13 år långa förmyndarskap över dottern avslutades. Har du lyssnat ännu? 

Bild: The Guardian

Håkan Hellström på Ullevi

Under helgen avslutade Håkan Hellström sin redan historiska jubileumssvit på Ullevi med två helt magiska konserter. Under de två senaste helgerna har Håkan gästats av bland annat Victor Leksell, Daniela Rathana, Miriam Bryant och Greta Thunberg tillsammans med ungdomsrörelsen Fridays for future. Han har under fyra augustikvällar fyllt Ullevi och bjudit på dans, fyrverkerier och allsång. 

Johanna och Edvin – Sveriges enda kändisar

Under veckan var det äntligen premiär för den efterlängtade realityserien om Johanna Nordström och Edvin Törnbloms liv. I tio avsnitt kommer vi att få följa poddstjärnornas vardag och allt vad det innebär, men vi kommer också att få följa planeringen av deras kommande liveshow på Avicii Arena. 

 

Kate Moss lanserar sitt eget beautybrand

Under veckan avslöjade Kate Moss på Instagram att hon är på väg att lansera sitt eget beauty- och wellnessbrand under namnet Cosmoss! Cosmoss kommer att gå live den 1:a september 2022!

Premiär för idol 2022

Äntligen är det folkkära musikprogrammet Idol tillbaka, och Stockholm var först ut! Pär Lernström är för tionde omgången i rad programledare för Idol, och i år har han med sig Anis Don Domina. I år är det dock lite förändringar! Det kommer bland annat sändas färre men längre avsnitt, och veckofinalen kommer att spelas på en större arena. Vilken deltagare är hittills din favorit? 

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här