Veckans snackisar

Bild: Anwar Hussein

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Drottning Elisabeth II har somnat in

Drottning Elisabeth II av England gick under torsdagen bort i stillhet i Balmoral. Drottningen blev 96 år gammal och tjänade England i hela 70 år, det är längre än någon annan monark i Englans historia. Som bosatt i London så är det en stor sorg att drottningen inte längre finns med oss. Hela staden hyllar och sörjer drottningen och allt hon åstadkom under sin regi. Vila i frid Drottning Elisabeth II.

Elsa Hosk lanserar klädmärke, Helsa

Vår allas stilikon Elsa Hosk har nu tagit saken i egna händer och lanserat sitt alldeles egna klädmärke. Du kan redan nu handla varumärket då det lanserades den 6e september och det finns att köpas på bland annat Revolve. Elsa själv beskriver varumärket som ett kärleksbrev till den skandinaviska stilen.

Agnes och Vincent väntar barn

Agnes Carlsson som blev hela Sveriges favorit-tjej när hon medverkade i Svenska idol 2006, går nu in i en ny roll. Nämligen rollen som mamma. Roger Pontare som alltså är Vincents pappa uttalade sig nyligen om att han ser otroligt mycket fram emot att få träffa sitt barnbarn. Stort grattis till er!

Sverige går till val

Eftersom att det är måndag idag och Sveriges valdag alltså var igår, söndagen den 11 september så hoppas jag inte att någon har missat att rösta. Det är ett minst sagt spännande valår då Sverige som land eventuellt står inför stora politiska förändringar. Vi kommer alltså snart att få veta hur röstningen har blivit. Jag följer med skräckblandad förtjusning!