Veckans snackisar

Bild: Getty Images

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

IKEA släpper kollektion med Swedish House Mafia

Förra året gick IKEA ut med att världsstjärnorna Swedish House Mafia kommer att släppa en helt egen kollektion. Nu har kollektionen för första gången visats upp under designveckan i Milano, den heter OBEGRÄNSAD och består av en rad möbler och tillbehör. Allt i färgen svart! Bland kollektionens möbler finns ett skrivbord som är gjort som en lösning för att möjliggöra den perfekta hemstudion till ett överkomligt pris. Ett galet roligt samarbete! Kika in fler möbler tillhörande kollektionen i videon nedan.  

Lejonkungen kommer tillbaka

Till alla Disney-älskare – I got news for you! Information har nu släppts om att det kommer att komma en animerad prequel till Lejonkungen. Hur kul? Prequel betyder alltså att handlingen kommer att utspela sig före den berättelse vi är bekanta med i originalfilmen. Mufasa-Lejonkungen kommer till bioduken 2024. Är ni lika pepp på detta som jag är?  

Bild: Disney

Blake Lively och Ryan Reynolds väntar sitt fjärde barn!

Det går ju inte annat än att älska Blake Lively och Ryan Reynolds. Nu väntar makarna sitt fjärde barn! Blake Lively äntrade röda mattan under Forbes power women summit och lät gravidmagen tala för sig själv. Lika vacker som alltid poserade skådespelerskan i en guldglittrig klänning och markerade magen med handen. 

Blossa glögg 2022 – här är nya smaken

Jag vet, sommaren har ju precis tagit slut! Men för alla som redan längtar till julen, nu har årets Blossa Glögg avslöjats. Sedan 2003 har Blossa släppt en limiterad årgångsglögg och i år är det Blossa 22 New Orleans, med drinken Hurricane som inspiration. Den är smaksatt med rom, lime och fassionolamed smak av passionsfrukt, jordgubbe och blåbär. 

Bild: Göteborgs-posten 

New York Fashion Week 

De internationella modeveckorna är i full gång, där världens största designers presenterar sina vårkollektioner för 2023. Under föregående veckan var strålkastarljuset på New York City, där modehus som Proenza Schouler, Fendi, Tommy Hilfiger och Khaite visade upp sina kollektioner på catwalken. 

Bild: Getty Images

Bachelor-säsongen är igång!

Ni som har hängt här inne ett tag vet förmodligen att vi i FORNI-redaktionen är stora fans av Bachelor. Nu är äntligen säsongen igång ordentligt och man börjar successivt lära känna årets Bachelors, Sia Hatami eller Christoffer Levi. Vad tycker ni om säsongen hittills?

Bild: TV4

*

Missade du förra veckans snackisar på FORNI? Klicka här