Veckans snackisar

Bild: Aftonbladet

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Årets viktigaste gala

Idag, måndag den 26:e September går Sveriges viktigaste gala av stapeln. Klockan 20.00 på kanal 5 sänds Barncancergalan för åttonde året i rad. Förutom att skänka pengar till en viktig organisation kommer det att bjudas på massvis med skratt och bra uppträdande. Line up:en för kvällen består av inga mindre än Sanna Nielsen, Måns Zelmerlöw, Amanda Bergman och GRANT på scen. Så slå på tv:n ikväll och bidra till att forskningen mot barncancer går framåt. 

Veckans TikTok trend

Välkomna till ett nytt inslag i veckans snackisar! Nämligen veckans TikTok trend. Som vi nämnt förut så har hela redaktionen gått och blivit besatta av TikTok och därför känns det inte mer än rätt att ha en rubrik kring vår alls favorit app varje vecka. Den här veckan vill jag presenterar det virala sättet att använda din airwrap på. Hela mitt flöde är nämligen fullt är personer som börjat använda sin Dyson airwrap på ett kreativt vis. Dom låter munstycket sitta svar i håret som en spole efter användning. Resultaten blir helt magiska, speciellt om du har lugg! Jag hinner tyvärr inte skriva mer om detta för jag måste genast gå och testa…  

Bild: @bambidoesbeauty

Säsong 2 av Snabba Cash är här

Är det någon som har missat att säsong 2 av Snabba cash äntligen är här? Det har i alla fall inte jag! Jag bäddade ner mig i soffan igår för att se det första avsnittet och wow, den här säsongen kommer inte att göra mig besviken. Även om det förstås är lite ledsamt att Salim inte längre är med oss så finns fortfarande succé karaktären Leya kvar, och hon gör oss allt annat än besvikna! 


Bild: Netflix

Sveriges mästerkock VIP

Följer ni Sveriges mästerkock VIP? Det gör i alla fall vi på Forni redaktionen. Detta året är vi dessutom stolta över att se inte bara en, utan två influencers som är med och tävlar. Elsa Billgren som skapat underbart god och vacker mat på framförallt sin blogg i vad som känns som en evighet och Ellen Bergström som även hon fullkomligt briljerar i köket. Nu håller vi tummarna för våra influencer tjejer! 

Bild: TV4

Missade du förra veckans snackisar på FORNI? Klicka här