Veckans snackisar

Bild: Coperni

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Paris Fashion Week

De internationella modeveckorna är i full gång och förra veckan tog sig modefolket från Milano till Paris. Som ni vet är Paris inte bara en av världens vackraste städerna, utan också ett hem för modets mest eftertraktade evenemang. Något som verkligen blev tydligt efter alla de storslagna visningarna som den franska huvudstaden har bjudit på under veckan. Vilken är er favorit?

Bella Hadids klänning gjord av spray

Och på tal om Paris Fashion Week – ingen har väl missat att Bella Hadid bar en klänning gjord av en vit spray? Detta är det mest ikoniska ögonblicket under hela modeveckan och har spridit sig som en löpeld på sociala medier under helgen. Det var modehuset Coperni som avslutade sin show med temat “världens kvinnor”, genom att bokstavligt talat spraya på en klänning på Bella Hadids kropp. Jag har iallafall aldrig sett något liknande tidigare.

Veckans TikTok-trend

Välkomna till ett nytt inslag i veckans snackisar! Nämligen veckans TikTok trend. Som vi nämnt förut så har hela redaktionen gått och blivit besatta av TikTok och därför känns det inte mer än rätt att ha en rubrik kring vår alls favorit app. Jellyfish hair är hårtrenden som just nu syns överallt på TikTok. Tanken med frisyren är att formen ska likna en manet med en rund överdel och en smalare underdel. Frisyren uppnås alltså genom att övre håret klipps i en page och underhåret behålls längre. En otroligt intressant frisyr, om du frågar mig! Någon som har plockat upp Jellyfish hair är ingen mindre än Nicole Kidman.

Soft Goat släpper ytterkläder

För första gången någonsin släpper Soft Goat ytterkläder, tillverkade av ull- och kashmirblandningar av hög kvalitet. Kollektionen erbjuder både stickade och vävda ytterplagg, där tre är för kvinnor, en för män samt en unisex-jacka. Se hela kollektionen här!

Young Royals säsong 2 teaser

Ni vet säkert redan att Young Royals säsong 2 har premiär i höst – närmare bestämt den 1 november. Under förra veckan släppte Young Royals en teaser med de första fyra minuterna från nya säsongen. Är ni lika pepp som vi?

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!