Veckans snackis: Bachelorette

Bild: Julia Franzén

Måndag och dags för veckans snackisar hos FORNI, en serie där vi samlar nyheter från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen. Den här veckan dyker vi ned i finalveckan av Bacherlorette 2021. Har ni kollat? Det har vi!

Finalvecka i Bachelorette 2021

I veckan skulle det avgöras vem som vunnit årets Bacherlorette, Julia Franzéns hjärta. När kärleksresan gick mot sitt slut och tre killar skulle bli två var det Carl Bengtsson som fick lämna. Medan de två sista drömdejterna gick till Felix Almsved och Jesper Guldbrandsen. Två inte så otippade kärleskandidater då Jesper tidigt utsett sig själv till – the last man standing och den tidigare Bachelor-hunken Felix tagit Julia med storm.

Sista rosen

När sista rosen skulle delas ut i finalavsnittet gick den till Jesper, som föll ner på ett knä och frågade om hon ville gifta sig med honom “någon dag”. Inte ett riktigt frieri. Utan en kompromiss de kommit överens om tidigare i programmet. Ett happily ever after på kärleksresan!

Vad hände sen

Efter inspelningarna lämnade paret tillsammans. Därför kom det som en chock för tittarna i “Vad hände sen” (som sammanfattar säsongen och djupdyker i efterverkningarna) att det tidigare kärleksparet Julia och Jesper inte längre dejtar. Istället bjuds Felix (the runner up) upp på scen! Den tidigare Bachelorn och Bacheloretten avslöjar att de två istället börjat träffa varandra.

På sociala medier

Men! Det slutar inte där. Efter programmet och “Vad hände sen” uttalar sig Felix om att paret inte alls dejtar. Deras versioner om vad som hänt skiljer sig. Jesper anklagar Julia för “ren och skär ghosting” och de båda killarna misstänker att Julia gjort hela sin resa för PR och att hon inte var där för att hitta kärleken. Något som inte stämmer överens med Julias upplevelse, som hon delar med sig av på sociala medier.

Vem har rätt?

Sanningen skruvas åt olika håll. Men vem som skruvar åt vilket kommer vi nog inte få reda på! Trots att Julia kanske inte fann sin stora kärlek, finns det hopp för nästa års Bacherlotte. Med tanke på TV4:s stora andel tittare av programmet, står det klart att det blir av nästa år igen. Sugen på att söka till Bachelor eller Bachelorette för 2022? Sök här! Vad tycker ni om finalveckan av Bachelorette? 

*

Missade du förra veckans snackisar? Klicka här!