Frågor med Forni

Frågor med Forni

18 maj, 08:30
SKRIVET AV Michaela Forni

Hej! Jag ska till Portofino och ställen runtomkring i sommar. Såg att du var där för ett par år sedan och undrar om du har några tips på specifika saker vi borde göra eller bara allmänna tips.

En annan sak jag också funderar över är hur jag ska göra med väska och värdesaker. Inte specifikt just den här resan utan mer i allmänhet hur man gör när man till exempel ska bada. Har varit mycket på finare resorter, beach clubs eller i stora gäng så vi aldrig lämnat saker ensamma. Nu är vi bara två stycken, vågar jag ta med min neverfull som Strandväska till exempel? Även om jag tar en billigare väska finns det ju fortfarande värdesaker kvar. Har funderar på det här då jag har många bekanta som blivit av med grejer.

Hej tjejen!

Om du söker på Portofino/Rapallo/Santa Margherita i bloggens sökfunktion kommer de inläggen som är taggade därifrån upp. Jag rekommenderar en båttur ut till San Fruttuoso, då får du se Portofino-kusten från vattnet och så kan du stanna en timme i mini-lilla San Fruttuoso för lunch och ett dopp. Det finns två små restauranger bara men det är ett så mysigt ställe tycker jag.

Jag har min LV som strandväska en del utomlands och om vi går och badar brukar jag be de som ligger bredvid oss att passa våra saker. Det tycker jag är enklast. Om jag har känt mig orolig har vi gått och badat ensamma, men det har bara hänt någon gång på alla våra resor. Annars brukar jag be dem som ligger på solstolarna bredvid att passa medan vi går och badar!

Kram och njut av semestern!

Jag undrar också om du vill dela med dig av salladen och den asiatiska dressingen? 🙂

Ja, ska knåpa ihop ett inlägg för det till helgen så håll utkik. Puss!

Skulle så gärna vilja se en närmare bild när du har på dig acne-örhängena! Är intresserad av att köpa dem men tycker att de ser så stora ut på Acnes hemsida?

Haha jag måste säga att bilderna på sajten verkligen är missvisande, i verkligheten är de typ 2x2cm stora. Alltså minismå. Här nedan kan du se när jag har dem på mig, syns knappt! Men de är sååå tjusiga.

Hej! Jag har en fråga till veckans avsnitt 😉 Om en vän har gjort dig illa, sagt något som du inte tycker är ok, gjort något speciellt eller sårat dig på något vis, hur hanterar du situationen då? Konfronterar du direkt på plats? Nämner du något nästa gång ni ses? Ringer och pratar? Sms? Jag uppskattar när någon kommer direkt till mig, men vet att många håller det inom sig och då vet man aldrig vad man gör för fel, om man har gjort något som den andre inte tycker är ok. Tycker att det är viktigt med en öppen dialog i en vänskap. Man ska kunna prata om lite jobbigare saker också. Hehe. Ha det bäst! Kram

Hej tjejen!

Det beror helt på vilken vän det är, vad det handlar om och hur personen samt vår relation fungerar. Det är otroligt individuellt. Jag har vänner som inte alls är bra på att ta till sig kritik och då måste jag fundera innan jag tar upp något – är det här värt att ta upp men med vetskapen att vår relation kanske försämras efter att jag tagit upp det? Kommer min poäng att komma fram eller kommer den ändå inte tas emot? I sådana fall – betyder det mer för mig att behålla vår relation som vi har och därmed svälja det som har sårat mig? Man får liksom bolla med sig själv beroende på situation. Jag har vissa relationer där jag känner att jag kan och vågar vara kommunikativ och då är jag det om det behövs. Mestadels försöker jag att säga till om mina vänner gör något ”fel” på ett avslappnat sätt och sedan förlåta dem. Alla gör misstag, man får inte ta för hårt på dem. Jag jobbar på att kunna förlåta, inte vara långsint och ha ett stort hjärta.

Kram!

Hej! Du är SÅ SNYGG på bilden som D har tagit på eran dejt!!!! Du är alltid så fin såklart, men bilden blev så bra. Jag har en liten fråga, vad heter modellen på dina Celiné solglasögon? Blev sugen på liknande!

Kram

Hej,

Det är dessa (klick!) fast med svart nedtill!

Och TACK för finaste kommentaren, blir så glad. PUSS <3

Förresten, får många frågor kring dessa solglasögon överlag – ett tips är att bildgoogla om du är osäker på vilka det är på sajten, samt att kolla sajten först av allt. Går snabbare än att vänta in svar här 🙂

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv