Höstfärger och kärlek

Så snygga höstfärger i butikerna just nu!!!

Filmade material för Mall of Scandinavia i deras Designer Gallery och modelounge. Tröja (här!) och byxor (här!) från Tiger of Sweden, skor från Filippa K (här!) (adlinks).

Höll på att shoppa med mig hälften men fick snällt hålla i plånboken (har köpstopp)

Gårkvällens middag – torskrygg med grönkål. Ett glas Barolo till, mums.

God morgon,

Tack för flera kloka kommentarer igår. Jag har läst alla, även de som har raderats, och går ur det här lite klokare. Det är skönt och nyttigt att läsa om andras syn på saker, det är så man växer som människa. Flera av kommentarerna kommer garanterat att förändra framtida val som jag gör. Tack för det.

Efter mitt inlägg igår lagade jag middag som vi åt vid halv nio tillsammans med ett glas rött. Det var en lång dag igår med inspelning hela dagen och sen den här diskussionen på bloggen, så jag ska vara ärlig och erkänna att jag var en mental urtvättad disktrasa när kvällen kom. Att ha D i mitt liv när jag mår så är fan oslagbart. Att få prata av mig, dela med mig, ha någon som lyssnar vid min sida. Inte bli dömd för en stund. Att få luta mig mot hans famn i soffan efter middagen, krama om hans hand, känna hur hans bröstkorg häver sig upp och ner… det är en fröjd för min själ och mitt hjärta, som alltid börjar slå lite saktare då. Igår natt drömde jag om att vi var tvungna att göra slut pga att D hade fått jobb i ett land där jag inte kunde följa med (och vi av någon anledning beslutade oss för att en distansrelation inte skulle funka hehe). När jag vaknade kändes det som att mitt hjärta var i tusen bitar. Känslan av att sekunden senare vända mig om och stryka honom över ryggen… oslagbar. Ska dö med honom. Alltid alltid alltid vi.

Nu ska jag sticka iväg på ett träningspass men vi hörs senare igen,

<3

  1. Så fint skrivet om kärlek, som sagts ovan så berör du verkligen med dina ord vilket enligt mig är allt som betyder något.

    På tal om något liite ytligare, bootsen på bild tre ser så himla fina ut, har du koll på var dem kommer ifrån? Anar att det är Filippa K men hittar inget på deras hemsida. Kram!

  2. Var är den ljusa kappan på bilden ifrån? Önskemål om dröminlägg: tips på ljusa cashmerekappor till hösten:) (gärna vit!) tack bästa bloggen och forni!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi