Chloé-häng och fotografering


Fattar ni hur mycket jag älskar den här ungen eller? Kommer för alltid vara tacksam gentemot Amanda för att hon födde ut den här fantastiska människan.

Jaja. Jag började min dag med jobb framför datorn fram till lunch. Då gick jag över till Amanda för att passa Chloé en stund medan hon skulle iväg. Chloé sov när jag kom så jag jobbade lite till innan hon äntligen gick upp så vi kunde leka hehe. Avslutade dejten med en kaffe när Amanda kom hem igen innan jag gick ner till mig för fotografering. Vi fotade ett samarbete och material för artiklar till vårt magasin här på Daily Forni. En effektiv och mysig arbetsdag! Jag och Theres avslutade jobbdagen med att hämta ut massa paket som var SVINTUNGA och sedan bära hem dem en kilometer. Medan vi gick skrattade hon och sa ”Och folk tror att ditt jobb är glammigt…” samtidigt som jag stog och hade andnöd vid ett övergångsställe. Haha. Högt och lågt i det här jobbet – något som jag älskar!

Nu tar jag helg, ha en mysig kväll så hörs vi imorgon. Puss!

  1. Hej Michaela!
    Vill bara säga att jag tycker så mycket om din blogg och att jag som läsare uppskattar allt jobb du lägger ner! Får en så bra känsla när jag går in och läser här, så tack för att du delar med dig!
    Ha en trevlig helg!

  2. Ååå vad mysigt det ser ut. Och jag har nog skrivit detta förr men Chloé är nog fasen den sötaste ungen jag sett!!! Man blir ju skaffabarnsugen för mindre när man ser henne.

  3. Gud så gullig hon är! Kan tänka mig att du är en superbra barnvakt, ni ser ut att vara så bra kompisar, Chloé och du!

  4. Skulle du inte kunna fylla bloggen med mer vloggar? Vore så härligt! Behöver inte vara nått avancerat. Bara vardagliga saker och så ☺️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi