Why the fuck can’t I have fun all the time?

God morgon, god morgon! Hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i kör!

Näää inga fåglar sjunger utanför mitt fönster just nu, de har väl gömt sig någonstans varmt och jag förstår dem. Snön pudrar sig över innergården när jag tittar ut och snart ska jag ta mig i kragen och borsta tänderna, kanske sätta i linser, påbörja dagen.

Jag vaknade 07.30 utan väckarklocka idag och satte mig med jobbet direkt i sängen, vips så gick två timmar av dagen. Det här med att inte gå ut på ett par helgen har gett resultat, jag har känt mig utvilad flera mornar i rad nu, bästa känslan ♥ Den senaste tiden har den nästan gjort ont i kroppen när klockan ringt men nu verkar kroppen vara ordentligt utvilad trots den klassiska vinterförkylningen, tack för det kroppen.

Mitt nyårslöfte ”HA KUL!” är ju ett ganska briljant löfte tycker jag själv, men tyvärr måste det också finnas någon balans i det för annars mår ju kroppen för dåligt (i alla fall min). Lagom festligt liv passar mig bäst hehe, fy fan så tråkigt det låter men det är ju sant. Tänker på denna bild som var min bakgrundsbild på datorn mellan jag var 18-21 år:

 

Kanske är det bara så att definitionen av kul har förändrats för mig? Nu tycker jag att det är lika kul att måndagsfika med mina föräldrakompisar som att dansa i en soffa. När jag var 18 år så var att dansa på en bardisk det bästa jag visste.

Helt sjukt sidospår den här morgonen då dagens morgoninlägg egentligen skulle handla om yoga. Jag har nämligen börjat yoga en del med en ny yogalärare som jag älskar, som är så knäpp och rolig. Vad kul det är när någon väcker en glöd inom en och får igång den barnsliga sidan av en!

Yoga – min definition av kul som 28-åring. Mer om min nya yogalärare och tipset jag fick av honom senare, samt helgen i bilder och annat mysigt. Men först borsta tänderna och meditera en sväng. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi