avund.

Igår var en givande dag trots det otroligt dåliga humöret. Efter jobbet var jag med i Radio1 och pratade om avund hos underbara Sara Lumholdt, lyssna här.

Efter ett par givande möten unnade jag mig en taxi hem i regnet och sen blev det hemmagjorda köttbullar hos Agnes. Kvällen avslutades i vanlig ordning med att jag, Dasha och Petra hängde nere hos mig. Drack te, läste lite böcker och tidningar, åt choklad och tittade på tv.

<3

  1. hej michaela, har precis börjat läsa din blogg. och igår läste jag några äldre inlägg av dej, från i februari tror jag det var. det var ett långt inlägg där du skrev om att det hade tagit slut med din kille och lite så. jag blev verkligen verkligen berörd av det du skrev och jag satt till och med och fick tårar, ville bara styrkekrama dig. kunde inte sluta tänka på ditt inlägg, känner mig fortfarande berörd! Du är så duktig på att skriva.. hoppas du får en bra dag! Stor kram från en ny läsare 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi