Livet på Devote

God morgon hjärtan!

Min chef frågade mig i onsdags om jag käkat taggtråd i Paris. Haha. Och nej, det är inte ”den tiden på månaden” (alltså när killar drar den, dör då). Man kan bara inte vara PEPP jämt förstår ni väl?

Jag är väldigt mån om att informera min omgivning om när jag är på irriterat humör. Ironiserar kring det och driver om mig själv för att lätta upp min egen stämning. Sabina köpte choklad efter lunchen igår för att göra mig gladare trots att vi fastställt att vi måste lugna ner sockerintaget på jobbet. Senaste tiden har vi ätit godis som om vi vore tonåringar på högstadiet som får för mycket veckopeng. Men ändå blev det geisha i onsdags, kexchoklad igår och idag ska vi gå igenom nya sajten så då blir det garanterat godis i överflöd. PLUS att vi har fredagsöl i eftermiddag och jag & the boss köpte snacks för tre fotbollslag igår.

Idag testar vi som sagt nya sajten. Ser till så allt funkar felfritt när det släpps. Nästa vecka relanserar vi Devote. Ett halvårs jobb. Är sjukligt exalterad över allt, detta är ju min bebis.

  1. Fasiken vad kul med ny sajt! Hoppas ni breddar bloggarna och ser till att det går att lägga in större bilder, då blir allt mycket roligare 😉

  2. Unna dig! Ett onyttigt högt sockerintag för kroppen är istället nyttigt för hjärtat och själen! Det behövs helt enkelt ibland under kalla och ”opeppade” veckor som dessa.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi