Inspiration

PINK NIKE SNEAKERS

28 februari 2013, 11:08

HUR fina är inte dessa Nike (gissar på att det är Free Run-modellen)?! Åh vad jag skulle vilja ha ett par knallrosa eller HELT svarta.

En vad jag tror okänd fakta för er är ju att jag äger över tio par träningsskor. Kanske inte allt för chockerande med tanke på min kärlek för skor överlag, men kanske i jämförelse till min kärlek med träning. Men jag älskar verkligen snygga träningsskor och för mig som går i stort sett överallt är det viktigt att ha snygga och bekväma skor att promenera omkring i.

Köpte faktiskt två par nya Nike sneakers härom dagen! Ska visa för er. Ett par helsvarta och ett par i mer bubbelgums-färger. Men snart är det nog köpstopp på snygga sneakers, ska bara införskaffa de ovan först…

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv