Okategoriserade

Min dag

18 februari 2015, 16:04

IMG_5117

IMG_5119

IMG_5118

Jag har hittills haft en väldigt bra onsdag. Lite bättre än igår då jag, som jag nämnde, gick till Thelins i Fältöversten för att köpa mig en LAKTOSFRI semla. Bara det att när jag hade ätit den så var den ju inte laktosfri. Vilket resulterade i att min kväll igår inte var så rolig, utan att gå in på detaljer.

Jag blir rent ut sagt så jävla förbannad när människor inte tar ens allergier seriöst. Tror dem att jag säger att jag är laktosintolerant för att skämta eller? Jag köper inte heller argumentet om att ”alla” säger att de är laktosintoleranta för att det känns fräschare och därför orkar man inte alltid ta det seriöst. Även om det säkerligen finns dem som överdriver deras intolerans, eller hittar på, så måste man ta varje allergi på allvar.

Så tack till tjejen i kassan på Thelins som ryckte på axlarna och såg irriterad ut när jag dubbelkollade om den var laktosfri. Tack för att du förstörde hela min mysiga kväll som jag hade planerat. Tack för sex timmars konstant värk, illamående och yrsel. Himla gulligt av dig att vara så uppmärksam.

Nog om det.

Idag har jag haft en betydligt bättre dag. Jag vaknade upp på strålande humör, yogade på morgonen, tog en lång dusch och jobbade första timmen hemifrån medan jag åt frukost. Sedan gick jag till banken för ett ärende följt av kaffe med Anitha hemma hos henne. Alltid så jäkla kul att se hur folk bor! Superfint var det, såklart. Efter kaffen var det dags för lunch med CillaJamies Italian. Jag har hört så mycket dåligt om det stället men kan verkligen inte förstå varför. Det är för det första bordsservering vilket är det bästa som finns för lunch, och trots att man kan boka bord och beställer vid bordet så kostar rätterna inte mer än runt 130 kronor för en lunchpasta. Jag åt en pasta med korv i en tomatsås med smulat bröd & parmesan över som var god. Inte supergod, men mycket godare än de flesta lunchrätterna som serveras runt om. Kommer garanterat gå tillbaka!

Efter det väntade en lång intervju med DN (säger till när det kommer ut) och nu är det superjobb vid datorn som gäller. Vid fem ska jag gå på ett event och sedan blir det hem för middag och mys. Får ta igen gårkvällens missöde…

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv