Skönhet

Oral B 3-D White Luxe Perfection

10 februari 2016, 12:02

Nu har det gått några veckor med Oral B’s 3-D White Luxe Perfection i badrummet, på tandborsten och på tänderna. Här är mina tre bästa grejer med tandkrämen:

+ Smakar gott (det gjorde även den tidigare Oral B Glamorous Shine som jag har använt innan)
+ Effektiv mot ytliga missfärgningar som jag får av kaffe och rödvin. Fy så äckligt det känns när jag skriver det, men det är ju sant. Tänderna blir ju fläckiga av mörka drycker och den här tandkrämen tar faktiskt himla enkelt bort dessa fläckar. Oral B 3-D White tar bort upp till 100 % fläckar på 3 dagar och skyddar dessutom mot att nya bildas.
+ White Accelerator, alltså den andra krämen som man använder efter tandkrämen, känns så jäkla ren. För att enkelt förklara den så är den som balsam efter schampo. Jag fattar inte att det inte har funnits innan? En inpackning för tänderna – genialt. Tänderna känns väldigt fräscha efter accelerator.

Jag har även fått flera frågor om var man kan köpa tandkrämen + accelerator, från och med slutet på februari kommer de att gå att köpa på Coop, Willys och Hemköp.

Och sist men inte minst – glöm inte att ett härligt leende ÄR det sexigaste vi kan gå omkring med.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv