Okategoriserade

Magisk frukost med Alexia och första mötet med lilla Iris.

26 februari 2016, 16:23

IMG_5884

IMG_5887

IMG_5896

IMG_5900

IMG_5888

IMG_5897

IMG_5916

IMG_5913

IMG_5919

IMG_5909

IMG_5859

Wow vilken underbar fredag jag har.

Jag började morgonen med att promenera hem till Alexia för att äta frukost med henne och hennes två små döttrar. Den stora tjejen var sjuk så hon var hemma från förskolan och lilltjejen satt med på golvet när vi åt frukost. Hon är så söt så man blir alldeles lycklig av att titta på henne. Bästa tjejen. Alexia hade dukat upp värsta superfrukosten och innan jag hann blinka hade två timmar gått och jag fick halvspringa därifrån!

Vidare till matbutiken för att handla lunch och sen kom Agnes och Iris hem till mig. Ni minns Agnes va? Min älskade vän sen flera år tillbaka. Hon har ju en underbar liten son sen tidigare men för prick två veckor sen födde hon Iris! Den mest underbara lilla flickan någonsin! Herregud så liten och magisk hon var. Så häftigt med barn alltså. Hur de bara förtrollar en, man måste ju älska dem.

Nu sitter jag och jobbar undan innan kvällen börjar. Jag ÄLSKAR att få äga min egen tid. Att umgås med människor som ger mig energi mitt på dagen för att jag känner för det och sen istället jobba andra tider på dygnet eller andra dagar. Nu blir det mejlmaraton fram till halv nio då jag har middagsdejt inbokad med D, Petra och Markus. Puss! Happy weekend!

P.s HUR FIN var sommarklänningen från Livly som Iris fick av mig i välkommen till världen-present? Orkar inte!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv