WORK

WEEKLY PLANS

30 januari 2017, 08:27

God morgon mina hjärtan!

Måndag och modevecka för min del. Tre hektiska men roliga och inspirerande dagar. Ni får såklart följa med! Men först gröt-frukost, en stor kopp kaffe och veckans planer här i bloggy:

Måndag: Filmar med Mall of Scandinavia hela dagen! Jag ska försöka hinna med ATP Atelier’s utställning nu på morgonen men sitter fast med lite jobb så jag får se om jag kommer iväg. Sen är det Valeries visning följt av lunch med ett gäng favoriter. På eftermiddagen väntar en hel del visningar, bland annat Stylein, J.Lindeberg och Ida Sjöstedt. Kul!
Tisdag: Sista dagen på modeveckan! Jag har ett möte med Tictail följt av inbjudan till ett samtal med Annie Lööf (!). Kommer ni ihåg när jag fick frågan om vem jag helst hade velat äta lunch med just nu och svarade just Annie Lööf (läs här)? Nu har jag blivit inbjudan till ett samtal med henne och ett litet gäng andra modepersonligheter på tisdag, så intressant det ska bli! Sen väntar en sen lunch med Michaela Hamilton följt av ett gäng visningar. Avslutar dagen med Daisy Grace som håller i storslagen middag på kvällen!
Onsdag: VILODAG! Ska jobba hemifrån, ta igen det jag missar jobbmässigt dessa två dagar och unna mig ett riktigt skönt yogapass. Längtar!
Torsdag: Kontorsdag! Jag har ett par möten på kontoret och tänkte klämma in ett träningspass efter jobbet.
Fredag: På fredag har jag mitt frukost och yoga-event med Vitamin Well! Det ska bli SÅ roligt. Senare på eftermiddagen har Carro ett lanseringsevent för en klädkollektion hon har tagit fram så jag ska gå dit och gratta. Så duktig är hon!

Okej veckan, lets go. Puss!

IMG_1446

Förra modeveckan, augusti 2016!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv