Min helg i bilder

30-års firande, dans och krig.

13 november 2017, 18:00

Här kommer tolv bilder som får dokumentera min helg här hemma i Stockholm, alltså min lördag och söndag. I lördags gick jag ut och sprang i regnet. Sån frihetskänsla!

När jag kom hem tog jag en varm dusch och la mig i sängen. Åt till och med lunch i sängen, Foodorade hem en burgare. Aldrig ätit i sängen förut pga hatar kladd och smulor men fy fasiken vad mysigt det var. Låg i sängen i fyra timmar mitt på dagen… bästa beslutet på länge!

När kvällen kom var det äntligen dags för Amandas 30-års firande! Här har vi hela gänget.

Det blev en sjukt härlig och bubblande middag som matchade mitt lördagshumör perfekt. Jag var så glad, sprallig och danssugen. Bästa känslan en lördagskväll.

Min älskling.

Efter många timmar skitsnack blev det sittdans och drinkar innan det var dags att röra sig en trappa upp.

Men först tårta och sång såklart! Hela restaurangen sjöng med! Hipp hurra!

Vid midnatt gick vi upp till Bergmans där Dj Magnum skulle spela. Han var kanske den bästa dj:n jag hört spela ute på flera ÅR. Kunde inte stå still till en enda låt och lekte Beyoncé hela natten. Så jävla befriande att bara dansa och skita i allt.

Den här bilden får avsluta vår succékväll… resten var inte direkt publiceringsvänliga haha.

Igår var det söndag och vi åt fröknäcke med stekt ägg och avokadoröra.

Sen tittade vi på Erics dag i ”Så mycket bättre”. Tyckte det var sååå bra, kanske är jag partisk när det är en vän, men älskade avsnittet. Han var så rolig men ändå skör och hela avsnittet var sprudlande. Mycket skämt vilket jag gillar. Och Sabina Ddumba… Kan vi prata om henne? Är kär. En ung Whitney Houston. Bästa rösten jag hört på riktigt länge.

På eftermiddagen vändes helgen från magisk till fruktansvärd och jag somnade med ett hjärta som krampade. Nu blickar vi framåt, det enda jag kan göra är att stå som stöd och visa att jag finns där. Vilket vi alla gör, vi finns här för vår älskade vän och hennes lilla dotter genom hela den här resan. Vi ska vinna kriget mot cancern.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv