WORK

WEEKLY PLANS

4 december 2017, 09:22

God morgon december!

Att 2017 snart är slut känns som ett skämt. Var tog det här året vägen? Det sprang om mig. Jag har haft ett riktigt roligt, tufft, oväntat, jobbigt och stärkande år. Jag har växt. Men mer om det när vi är ännu närmre januari.

Jag är ganska stressad idag, det vankas gala ikväll och jag insåg precis att jag inte kommer hinna med min yoga vilket känns sådär. Jag får yoga en liten stund hemma innan jag springer iväg. Eller meditera, jag tror att det kan ge mig mer idag…

Ska vi kika på denna drömvecka?

Måndag: Förberedelser inför kvällens gala och veckans resa. Jag ska på klädprovning, manikyr, fixa ögonfransarna, gå ett gäng ärenden och så jobba som vanligt. Ikväll ska jag och D gå på Svenska Hjältar-galan!
Tisdag: Plåtning och inspelning med Estelle & Thild! Förbereda blogginlägg, rensa undan så mycket jobb som möjligt och packa.
Onsdag: På onsdag lyfter planet till Marrakech! Jag och mamma åker dit onsdag-lördag med tidningen Connoisseur. Vi ska bo på La Mamounia som är ett av mina bucketlist-hotell i världen (!) och bara njuta av hotellet & staden. Herregud vad trevligt det ska bli. Det känns så mysigt att åka iväg med mamma efter den här tunga hösten också.

Då kör vi!

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv