Okategoriserade

WEEKLY PLANS

8 januari 2018, 09:50

Det är den andra veckan i januari och den första officiella jobbveckan. Men inte för mig. För jag åker bort igen. Mot värmen, för att vila, jag längtar efter att känna hur axlarna sjunker någon centimeter. Även fast jag försöker hålla humöret uppe så är det för kallt nu. Jag spänner mig, käkarna har nästan fastnat, det gör ont i tårna av kylan trots vinterskor. 16 dagar med sand mellan tårna börjar imorgon.

Förra veckan hamnade jag i ett ledsamt dilemma där jag förstod att jag skulle förlora vilken väg jag än valde. Egentligen var det mitt eget fel att jag hamnade i den situationen, men det var ett enkelt misstag som kostade något jag inte ville ge. I flera dagar gick jag och försökte reda ut situationen, hitta något form av kryphål, men till slut insåg jag att det var lönlöst. Jag var tvungen att välja en av två vägar och båda vägarna ledde till något jag inte ville. Ibland går inte livet som man vill, inte alls, och även om man försöker andas och se saker från den ljusa sidan så kan det vara tufft ändå. Förra veckan var tuff.

Den här veckan ska jag ge allt jag har för att verkligen njuta och må bra. Idag sitter jag på kontoret, det är en hel del som ska prickas av innan semestern. På lunchen måste jag få yoga, annars kommer jag att sprängas, och efter jobbet blir det en heluppfräscning hos Studio Paavola. Ögonfransar, manikyr och pedikyr står på schemat. Hem vid sju, packa klart, hoppa i säng.

På tisdag landar jag i Miami


Bildkälla

Måste klippa av mer på håret tror jag.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv