Okategoriserade

Stå emot jetlag – och frågepodd!

10 januari 2018, 16:01

Hej från Miami!

Flygningen gick smidigt, inga missade plan och bara liiite stress. Men landade utvilad på eftermiddagen igår och fick hela fem timmars sömn på planet (det vill säga halva flygningen).

Vi ligger ju sex timmar bak från er men ska försöka hålla uppdateringarna både i realtid för att det är mysigt men också anpassat till era tider så att vi håller bra kontakt, haha.

Just nu sitter jag på hotellet med en stor kaffe bredvid mig, klockan är 10.00 här (16.00 hos er) och jag har varit vaken sen 08. Det viktigaste med att resa är att inte låta jet lagen styra själva resan, vilket den lätt kan göra, så jag har utvecklat lite knep genom åren. Igår kväll körde vi på att promenera fem kilometer, sedan spela biljard innan middagen och slutligen äta en riktigt trevlig middag (med en god flaska rött). Klockan tio lämnade vi restaurangen och elva sov jag. Vaknade sedan vid åtta imorse – pigg, utvilad och fri från jetlag. Hurra!

NOG OM DETTA.

Denna vecka blir det frågepodd igen! Vi har bestämt att vi, ungefär en gång i månaden eller en gång varannan månad, ska ha ett avsnitt där vi låter er ställa frågor som vi sedan svarar på. Om att bli dumpad, hur man raggar upp den där drömkillen man brukar stöta in i, separationer, tankar om att skaffa barn, karriärsfunderingar eller vad det nu må vara. Ni kan skriva till oss på Instastories, ni hittar mig här (klick!) och Hamilton här (klick!) så plockar vi ut några frågor. Det spelas in imorgon kl 18 svensk tid så skicka innan dess! Självklart är ni anonyma ♥

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv