Okategoriserade

Tacksam och mjuk

13 februari 2018, 22:11

God kväll mina fina vänner,

Sköljdes av en våg av tacksamhet precis.

Mina föräldrar har varit här på en tidig middag, tre timmar kändes som en kvart för att det var så mysigt. Vi åt minipizza, tog ett glas vin, fikade och pratade om alla våra äventyr den senaste tiden. Det är ju en förälders obligatoriska uppgift att lyssna när ens barn exalterat berättar om sina resor, oavsett om det är till parken som treåring eller till andra sidan jorden som 28-åring.
När mamma och pappa gick tog jag en lång dusch med min bästa hårmask, skrubbade hela kroppen noga och smörjde in mig länge efteråt. Sen satte jag mig med datorn i knät och betade av kvällens mejlskörd samt fixade med lite kreativa idéer till Daily Forni och bloggen.

Det var då den slog mig, tacksamheten alltså. Som en mjuk vind genom hela kroppen. Ibland tvivlar jag på mitt jobb, jag tror att många där ute kan känna igen sig i det. Man undrar om man är på rätt väg, om det kanske är jobbet som skaver, om det är dags att byta riktning. Ibland känner jag att jag har gjort det här för länge och att det är dags att byta bana. Men så kommer kvällar som denna, när jag sitter med ett huvud som sprutar ut sig roliga idéer. Med ett team (mitt team!) på andra sidan inkorgen som jag älskar att bolla allt med. Och så slår det mig med en sådan självklarhet – jag har världens bästa jobb – för just mig. Det är mitt drömjobb. Jag driver mitt egna magasin, en dröm jag alltid har haft, och vi är bara i uppstartsfasen. Daily Forni är inte ens ett år gammal, vi har inte ens kommit ut på motorvägen än. Vägen är lång och kommer att kantas av roligheter. Fy fasiken så härligt.

Jaja, det var mina spontana tacksamhetstankar denna kväll. Så skönt det är när man lyckas vända energier åt rätt håll. Imorgon är det Alla hjärtans dag, det blir en lugn och mysig dag för mig och vi hörs som vanligt här inne när jag vaknat.

Puss och sänd en extra tanke innan du somnar till något eller någon som du är tacksam över idag ♥

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv