WEEKLY PLANS

Hej fina ni!

Vilken fullspäckad måndag jag har haft! Den har pendlat i både känslor och situationer. Tänkte på en grej idag!

Att vara snäll och att kräva respekt är två saker som inte behöver stå emot varandra utan de kan precis likaväl stå sida vid sida.

Viktigt att komma ihåg.

Med det sagt – dags för veckans planer!

Måndag: Frukostmöte på Riche med Cure och sen massa projektplanering med Theres. På lunchen yogade jag och nu sitter jag på kontoret. Det är en riktigt hektisk period just nu.
Tisdag: Admintisdag! You know it!
Onsdag: Frukostseminarium som Cure håller i där jag ska prata om influencer marketing. Sen väntar flera möten och en fotografering med Triwa. Efter jobbet väntar min healing yoga-kurs, längtar redan!
Torsdag: Möten, poddinspelning och på eftermiddagen ska jag shoppa med vinnaren i Mall of Scandinavia-tävlingen! Vinnaren kontaktas imorgon så HÅLL UTKIK OM DU HAR TÄVLAT!
Fredag: Frukost hos Day, kontorshäng, lunchmöte med Perfect Day.

Let’s do this! Och glöm inte dagens påminnelse: att vara snäll och kräva respekt kan gå hand i hand ♥

 

  1. Låter som en riktgt härlig vecka! Hur fungerar du närde har mycket att göra? Ser du dig själv som introvert eller extrovert? Kram

  2. Måste bara säga att jag gillar dina weekly plans så mycket mer än på andra bloggar. Det känns inte lika tråkigt och upprepande fastän det faktiskt är det. Tror att det kan bero på att du väljer så fina bilder till de inläggen och skriver så fint. Små påminnelser eller hur du känner inför kommande vecka gör det speciellt.

    Om jag får önska eller ge tips till kommande inlägg så gillar jag blogginlägg som är recaps, kanske ”min klädstil genom åren” ”jag återskapar min signatursminkning 2005” eller ”mina och D’s bästa middagar genom åren”

    Puss!

    1. Hej Alva,

      Gud vad glad jag blir! Jag försöker att ge det lilla extra på ett personligt och ändå enkelt sätt, kul att det når fram till dig. Tack för din fina kommentar.

      Så bra förslag på inlägg – de sparar jag ner <3!
      Ha en underbar vecka,
      Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi