WORK

WEEKLY PLANS

12 mars 2018, 09:22

God morgon måndag!

Idag vaknade jag inte upp på mitt bästa måndagshumör. Jag har pms och lägenheten är skitig, vilket är två saker som inte direkt hjälper mitt humör på traven haha. Dessutom så är det något med känslan av att öppna upp gardinerna varje morgon och mötas av grått slask fastän vi går mot april… det gör något med mig. Jag klarar inte av det. Frågade D helt seriöst igår att varför bor vi här när vi kan bo någon annan stans?

Jag känner mer och mer att jag måste ha ett alternativ till Sverige. Jag kommer inte att vilja bo här på heltid för resten av mitt liv. Jag tror inte en att jag vill bo här nästa vinter? Såg att Sandra har 17 grader i Paris. Det gör mig avundsjuk men mest inspirerad. Jag hade kollat på lite lägenheter för att vara i Paris nu i mars men sedan fegade jag ur och blev kvar hemma. Ångrar mig så mycket när jag ser Sandras uppdateringar. Jag borde vara där nu.

Med det sagt väntar trots allt ännu en jobbvecka på hemmaplan. Ska vi kika?

Måndag: Körträning, yoga, kontoret.
Tisdag: Föreläsning med GANT och sen har jag möte med en ny kund som jag ska arbeta med i nästa vecka, kul! Resten av dagen stationerar jag mig på kontoret och så ska jag podda på eftermiddagen.
Onsdag: Jag och Hamilton ska gästa ”Ligga i P3” på morgonen, tror att det sänds i efterhand så jag säger till när det blir aktuellt! Sen blir det kontoret hela dagen förutom på lunchen för då ska jag körträna. Min yogakurs väntar efter jobbet också, såklart, och innan dess ska jag fotograferas för ett event jag ska ha med Jennie i april <3
Torsdag: Jobbelijobba hela dagen och sen väntar ett efterlängtat frisörbesök (YEY!) innan jag ska iväg på ett event med Samsung.
Fredag: Ja guess what, jobba. Vissa veckor finns det massa event och pressgrejer som är roliga att lägga in i jobbveckan, andra veckor som denna består främst av mig framför en dator.


Bildkälla

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv