Frågor med Forni

Får man fråga vilken storlek du har på tröjan från cos? i presentsyfte!

Strl S! Bra present 😉

Killen som jag dejtar och är superkär i kommer hem till mig på middag på fredag, i vanlig ordning. Men jag börjar få slut på matideér; har nämligen redan lagat alla mina paradrätter. Har någon bra tips? Gärna som man kan laga ihop och tar lite tid!

Tomatsås! Lyssna på senaste podden ”Laga hjärtat i köket” och kopiera Hamiltons recept rakt av, enkelt men tar tid och är mysigt. Lasagne i någon form? En chiligryta! Mmm mat. Ha så mysigt på er dejt <3

the lovely lady to the far right, varifrån kommer hennes prickiga pyjamapants? Har du lust att göra ett inlägg med snygga pyjamas-set, obs inte att sova i utan att strosa genom livet i? 😉 älskar bloggen och podden! Kram på måndagen!

Åh jag vet inte varifrån tyvärr, men självklart ska jag göra ett inlägg med snygga pyjamasset! Älskar verkligen set, att kunna komma hem utan att behöva byta om för att man redan har myskläder på sig är ju livet. Puss och tack!

Hej! Skum fråga och helt orelaterat till detta inlägg men; jag har som du ögonfransförlägning och när jag gråter svider det ordentligt. Undrar om det är samma för dig?

Hej! Hmm nej det svider inte när jag gråter men ibland svider ögonen när jag är trött på kvällen, tror dock att det har mer med mina linser att göra än ögonfranslimmet. Om jag var du skulle jag testa att göra ögonfransarna någon annan stans, det finns olika sorters lim tror jag och vissa kanske är skonsammare än andra! <3

Om du har byxor och öppna skor och kommer till en fest där alla har tagit av sig skorna, går du barfota inne då eller hur gör du? Har du med dig extra sockar? Haha.. har ofta detta dilemma när jag väljer skor för fest.

Haha, brukar också tänka på detta faktiskt. Kör barfota om det är sommarsäsong och annars brukar jag ha med mig ett par strumpor i väskan. Puss!

Vet inte om jag missat något, men blir lika nyfiken varje gång. Vad är det för kör du börjat i? Samtidigt som jag skrev detta så kom jag på att det kanske är KÖR som i att köra bil du menar? Förvirringen är total! Har inte du tagit körkort för ett tag sedan eller har jag drömt det? Måndagsförvirringen är total.

Haha, så roligt. Jag tränar på att köra bil! Tror man säger ”sjunger i kör” eller ”går i kör” om det handlar om kör och inte köra bil? Jag tog körkort för fyra år sen och då övningskörde jag, idag körtränar jag för att bli tryggare i trafiken. Det går att boka körträning om man vill öva på något speciellt, t.ex. fickparkering eller om man flyttar till en storstad och tycker det är lite läskigt i början. Eller om man är som jag och inte kört sen man tog själva körkortet. Att körträna för att bli trygg i trafiken är det bästa jag har gjort! Jag tränar med min gamla körskolelärare Kevin, kommer ett helt inlägg om detta snart. Eftersom jag inte har tillgång till bil kör jag mycket med honom men mitt mål är att köra bil en gång i veckan hela 2018, antingen med Kevin eller på egen hand om jag får tag i en bil, så att jag efter detta år kan köra utan några problem.

Kram!

  1. Hahah, jag trodde ocksa att det var kortraning som att du sjunger i kor! Men nu vet jag.. haha. Glad torsdag pa dig! 🙂

  2. Hahaha, alltså jag har också läst körträning som om du har börjat gå i en kör där ni sjunger! Har också funderat på när du hade skrivit om detta nya intresse, funderade även på om du kanske skulle vara med i Körslaget eller något. Fick mig ett riktigt gott skratt nu ;D

  3. Haha jag trodde också att du sjöng och tänkte ”jädrans vad ofta, nu kommer en ny karriär här” =)

  4. Läste också körträning som går i kör till en början. Skönt att jag inte var ensam

  5. Haha! Jag har också alltid läst körträning som att sjunga i kör, fram till för bara någon vecka sedan, då jag tänkte att du säker (övnings)körde…. Tyckte att det var lite märkligt att du inte skrev mer om ditt nya intresse sången! 😀
    Jag har sjungit i kör i flera år och har använt termen körträning för det också 🙂

  6. Hej forni! Du har ju varit i Marrakesh några gånger, har för mig jag sett minst 2 resor dit hyfsat nyligen. Så jag undrar om du inte kan göra en guide!! Vad ska man se, var ska man bo, vad ska man göra och såklart var ska man äta? Massa kramar <3

  7. Jag har också superproblem med att det svider när jag gråter! Typ om jag svettas/får solen i ögonen. Har gjort på seriös salong och ingen vet varför det sker… SÅ jobbigt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi