Self love, Beyoncé och Armani

Hej hopp, jag sitter i min soffa och försöker nolla inkorgen samtidigt som jag äter en brownie från 7-eleven (besatt). Innan jag officiellt går på helg tänkte jag bjussa på några bilder från veckan!

Såhär såg jag ut i måndags när det var snöstorm. Jag har en ny fuskpäls från 2nd Day, älskar den, känns som att jag är ett vandrande gosedjur.

I säsongens Robinsson är det en tjej med som heter Desirée Steno.

Min pappa heter Stefano men har kallats för Steno sen han var liten och hans storasyster inte kunde säga Stefano. Hans storasyster, alltså min faster, heter Desirée. Den här tjejen har alltså min faster och min pappas namn som för och efternamn. Det är så jävla roligt så jag orkar inte ens.

I söndags pratade jag och Hamilton om Self Love i podden. Det är nog det bästa avsnittet vi gjort. Lyssna på det, jag lovar att du kommer ha en mysig känsla i kroppen efter!

Såhär såg jag ut i torsdags. Tröja från Gant Rugger och glasögon från Nividas!

Timmy har köpt biljetter till Beyoncé och Jay Z’s konsert i sommar. Jag har aldrig längtat efter en konsert så mycket i hela mitt liv? Peppen är fan obeskrivlig!!!

I morse var jag hos Armani för en konsultation av deras make up-sortiment.

Jag använder ju Armani sen många år tillbaka så det var roligt att få grotta ner sig lite i sortimentet. Deras foundations och primers är i en klass för sig.

Körde på en lätt vardagssminkning eftersom jag hade massa möten idag, så kan jag bara bättra på den till kvällen sen.

Så kul att ni gillade de fina bilderna från morgonens samarbete med Triwa förresten! Mitt mål är att inspirera och tipsa om produkter som är tillgängliga. Dvs., ett samarbete med ett exklusivt klockmärke blir inte så roligt eftersom det attraherar en väldigt liten procent av följarna. Mitt mål är att kunna använda min stil och mitt formspråk för att inspirera och även visa hur man kan leka med olika klockmodeller beroende på dag, humör eller aktivitet. I alla fall, bilderna är nog bland de finaste vi har tagit här till bloggen så jag är väldigt glad för att inlägget uppskattades.

Puss och trevlig helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi