Inspiration: LXLS skinnjacka

Jag fick en kommentar i förra veckan om att Acne-skinnjackan som jag tipsade om (och har själv) är lite för dyr och jag förstår er för det är den verkligen.

Därför tänkte jag ge er ett erbjudande som jag tror kommer att uppskattas! Jag har ju två skinnjackor – en från Acne och en från LXLS som ni ser på bilderna ovan. Senaste året har jag ju enbart haft min LXLS-skinnjacka eftersom den från Acne blivit missfärgad (fråga inte). Nu har den blivit en ny favorit i garderoben och får följa med på de flesta äventyr.

LXLS jackor är av bästa möjliga kvalitet och även om de kostar en slant de också (ca 7-9 000kr) är det en riktig investering. Det är ju min kompis Freddie (som har Adoore med Petra!) som har LXLS och jag frågade honom om jag kunde få en rabattkod till er eftersom jag gärna ville komma med ett bättre alternativ än den jag tipsade om förra veckan 🙂

Ni får 15% rabatt på en skinnjacka hos LXLS med koden: FORNI15

15% på ett sånt stort köp blir en ganska bra rabatt så passa på nu om du har kikat och är ute efter en ny vapendragare. Skulle säga att man kan ha den i tio år utan problem, om man tar hand om den!

Det är är inget samarbete så det reklammarkeras inte. Jag får inte betalt för det och har aldrig haft ett samarbete med varumärket utan gör det bara som en schysst grej till er! Hoppas någon hittar sin drömjacka!

  1. Jag har spanat på deras jackor länge, tycker det är så bra att dom inte väger lika mycket som många andra skinnjackor. Kanske läge att slå till nu… Hur länge gäller rabattkoden? Ha en fin fredag!

  2. Hej Michaela! Du har verkligen inspirerat mig till att försöka vara snällare mot mig själv. Därför undrar jag hur du gör om du begår ett misstag. Hur hanterar du det utan att vara för elak mot dig själv, fast samtidigt vara ärlig? Jag är otroligt hårt mot mig själv, har blivit bättre men det är just när jag begår ett misstag som jag inte riktigt vet hur jag ska göra. Kram och tack för fin blogg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi