Valerie, bubblande uteservering och Healing Hearts

Här kommer tio bilder från min vecka!

I onsdags plåtade vi Valerie – fan vad jag gillar den tjejen. Magisk energi.

I torsdags plåtade jag dessa snygga solisar från Chimi till samarbetet som kom upp i torsdags! Sen drack vi kaffe och hade morgonmöte i solen, älskade Michaela Forni AB i den stunden <3

Torsdagslunchen intogs med Theres och MehmetStrandvägen 1 – champagne och veganska piroger! Yey!

Såhär glad var jag från Mehmets håll :)))

Var i min älskade lilla Triwa-butik och fotade lite, ni får se resultatet imorgon. Mitt kontor är precis bredvid butiken så jag är där hela tiden och lånar klockor, solisar, fotar och hänger med killen som jobbar där. Mysigt!

I fredags hade jag och Jennie vår första Healing Hearts-morgon.

Det är en lugnare yogamorgon där vi pratar om kroppen och sinnet som en enhet och hur vi med hjälp av yoga kan ta oss igenom tuffa saker i livet. Alla pengar går oavkortat till Wonsa som hjälper kvinnor som blivit sexuellt utsatta. Den här morgonen kändes så viktig och när vi låg här och lyssnade på ett mantra i slutet, så kunde jag känna den starka energin från mina medsystrar i rummet. Det gjorde mig fylld av tårar och känslor – vi är alla bara människor som gör vårt bästa och vill vara lyckliga. Fina fina vi. Kände en stark samhörighet till alla som var där – tack till er som kom!

Blev så glad över att Linn var på plats, det är alltid stärkande att ha en vän i rummet.

Alla som kom fick med sig en vegansk frukost från Pepstop när de gick.

En hektisk vecka, proppfylld med känslor ♥

  1. Vem är Mehmet? Har sett att du nämner honom då och då, men vore roligt med en presentation av vem han är/hur ni könner varandra osv. Jättefin blogg btw<3 älskar även eran podd<3

  2. En fundering, dom där katt solglasögonen. går dom inte ha på sig som vanliga solglasögon? Måste man ha dom så där långt ner som du har på ALLA bilder? Dom är snygga men förstår inte varför du inte sätter dem på dig på riktigt så att man ser hur de ser ut på utan har dem bara på nästippen. på reklaminlägget med de olika glasögonen hade du samma. vill se hur de ser ut på!

  3. Blev tårögd när jag såg bilden från healing hearts, är inne i en period just nu där jag ifrågasätter allt och jag känner bara att det enda jag vill är att existera, inte stressa, inte känns press utan bara känna mig fri och må bra. Jag kommer på nästa healing hearts, då var det bestämt! Ses där <3

  4. How much does a yoga class at this studio cost? I am not trying to be harsh at all, but the studios where i live in Bergen, Norway are very expensive. I am a student, so I attend student classes in yoga, because they are the only kind I can afford. I might be coming to Stockholm this fall to study, and I wonder if maybe these classes, although for charity, may not really be accessible for people living on a student wage?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi