Fem skönhetsfavoriter i maj

Jag testar skönhetsprodukter som aldrig förr, vet inte om intresset kommer med åren men jag gissar på det. Även om jag har haft dålig hy i hela mitt liv så har det inte funnits något större intresse i själva skönhetsprodukterna – utan snarare i att få bättre hy.

Efter att jag fyllde 25 år hände något och speciellt det senaste året, för herregud vad roligt jag har när jag testar loss alla produkter. Det är en sann konst att hitta rätt i skönhetsdjungeln och vad som funkar för mig kanske inte alls funkar för dig – men det kommer inte att hindra mig från att dela med mig av mina beautysecrets.

Med det sagt – här kommer fem nya favoriter!

Biologique Recherche Lotion P50

Det här är en favorit sen ett par år tillbaka nu. Det är helt sjukt hur bra den är. Jag hade läst i en gammal Vogue-tidning att Mary Kate & Ashley Olsen kallade denna för ”Guds gåva till mänskligheten” och OM systrarna hade rätt! Vilken håll käften-produkt.

Du tar lotionen på en pad efter att du har gjort rent ansiktet (innan serum och fuktkräm). Det är en syra som suger åt sig alla orenheter och verkligen stramar åt huden – du kan känna hur den arbetar efter att du applicerat den.

Använd inte syra på dagen utan på kvällen! Den ska inte vara ute i solen utan få arbeta ostört om natten.

ACO Stay Soft Lips (annonslänk)

Ett budgetalternativ som jag älskar. Det ger perfekt glans, mjukar upp läpparna och smakar gott. Jag har alltid en tub med mig, var jag än går.

Nars primer för ögonskugga

Bästa ögonskugge-primern jag någonsin testat, tillsammans med Bare Minerals som också gör en riktigt bra variant.

Giorgio Armani Fluid Sheer

Blanda i en klick i din foundation när du ska på fest och varsågod för sinnessjukt glow! Ibland tar jag en klick på handen och applicerar över kindbenen om jag inte vill ha superglow.

Giorgio Armani UV Master Primer

En helt otrolig primer? Blev helt blown away när jag testade den för några veckor sen. Den är färgad och hjälper till att fixa en jämn hudton. Dessutom har den spf 40! Och sminket sitter där det ska precis som en bra primer ska ordna åt en.

  1. Jag fick hem dina sandaler från Flattered idag, WOW säger jag bara. Snygga och sköna! Måste dock byta storlek på dom för dom var på gränsen men kommer leva i dom hela sommaren, bra jobbat!

  2. Hej!!! Först och främst. Tack för en härlig blogg. Så mysig stämning jämt och blir helt nostalgisk när du är i rimini pga jobbade där en sommar efter gymnasiet. Så underbart!!! <3

    Bara en liten inflikning i all välmening – väldigt bra att vara extra försiktig med syror överhuvudtaget när solen tittar fram under vår och sommar vad jag har förstått. Läste nånstans en rekommendation om att inte använda typ 2 mån innan det planeras att vara i solen! Tror dock det är annorlunda med BHA, men inte säker!!

  3. Köpte ACO Stay soft lips efter att jag läst det här inlägget. Älskar den redan! Tack för tipset 🙂 <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi