Frågor med Forni

Tack för inspirationen. Men din vita klänning med svarta prickar Såå snygg👌. Var är den inifrån? Tack på förhand 💕

Shein! <3

Älskar din klocka från Rolex!!! Är det 31mm? 🙂 Puss

Tack fina du. Ja det är det! Puss!

Skulle du kunna tipsa om vilka klänningar man kan ha på bröllop som gäst? Kram <3

Petras kollektion som hon gjorde i samarbete med Nelly har så mycket bra alternativ. Annars gillar jag By Malina, Ganni och FWSS för denna säsong. Svårt att tipsa om exakt klänning eftersom alla bröllop har olika dresscode, locations och stämning. Skillnad på skärgårdsbröllop, strandbröllop eller citybröllop osv 🙂 Men kolla dem. Kram!

Hej Michaela! Jag har en fråga till dig. Jag har en sedan en tid en väninna som blivit rätt jobbig att umgås med, hon får mig ofta att känna mig sämre än henne då hon lägger kommentarer och definierar hur saker bör göras/hur man bör leva. Som exempel har jag inte börjat studera, medan hon har, och då kan jag känna mig stressad och dålig efteråt för att jag inte har börjat än. Mitt problem är att vi har varit vänner sedan flera år och jag vet att hon bryr sig om mig ändå (därav bryr jag mig ändå om henne). Alla andra våra gemensamma vänner är less på henne och har tagit avstånd, vilket gör att jag känner mig extra ansvarig som den vän som ”finns kvar”. Jag och en gemensam vän till henne har pratat om huruvida vi ska ta upp med henne hur hon får oss att känna med sina kommentarer, samtidigt kan jag känna att jag inte vet om det kommer leda någon vart? Jag har i övrigt många mycket närmare vänner och för att uttrycka det rent krasst ”inget behov av att ha henne som vän”, men kan ändå känna att det är svårt att dissa någon då det både ger mig dåligt samvete men också att jag ändå någonstans bryr mig om henne… Hur skulle du göra i denna situation?

Jag tycker att livet är för kort för att tillbringas med någon som inte får en att må bra, så det är helt krasst mitt svar på din fråga också. Jag tycker inte att avslut på vänskapsrelationer behöver vara dramatiska, man kan bara välja att gå vidare i sitt liv och successivt ta avstånd. Jag är ju extremt energikänslig själv och klarar inte av att umgås med människor som tar mer än vad de ger och där tycker jag att man ska stå på sig. Om du däremot tycker att hon i övrigt är en fantastisk vän, ge henne en chans att bättra sig och förklara hur du känner. Om hon är viktig för dig förtjänar hon en ny chans. Alla kan förändras <3

Jeansen på första bilden var ju SÅÅ snygga!! Var har du köpt dem? Håller tummarna att de finns i butik!

De kommer från Wakakuu och märket 3×1 men köptes förra hösten så finns tyvärr inte kvar :'(

Hej Michaela! Här kommer en fråga till ”frågor med Forni”. Kan du tipsa om några restauranger i Stockholm som serverar god tillagad vegetarisk/vegansk mat? (Tänk middag och inte en sallad på café)

Jag tycker att ganska många restauranger har ett eller två smarriga veganska alternativ men inte liksom en uppsjö. Förslag på dessa är: Ulla Winbladh för husman, Strandvägen 1, Le Nom, Nybrogatan 38, Paraden och Oaxen. Kram!

Hej! Kan du känna en tvekan eller oro inför att skaffa barn utifrån att du är en högkänslig person? Jag är själv det och nu med rätt stora barn inser jag att oro och andra känslor av det kanske mer negativa slaget har krävt mycket av mig eftersom jag känner och tar in allt så mycket. Kram!

Nej 🙂 Snarare tvärtom. Jag tror att min högkänslighet och förmåga att se detaljer bara är till min fördel i ett föräldraskap. Det kanske låter fel men jag är helt övertygad om att jag kommer bli världens bästa förälder och har nog aldrig tvivlat i den känslan. Finns typ ingenting som känns så naturligt för mig som att en dag få bli förälder. Kram!

Var är din tv-bänk i sovrommet ifrån? Superfin!

Den kommer från Asplund!

  1. Hejhej! Har en fråga som du jättegärna får svara på om du har tid. Ska ut och resa i Italien och du verkar ju vara lite av en expert! Det är jag och min kompis och vi är båda 23 år. Vi tänkte flyga till Bologna och sen ta oss ned till Neapel under de två första veckorna i juni. Har du tips på vad för städer som vi borde besöka och saker vi borde göra? 😀 Undrar även om du har tips på hur man tar sig runt i Italien – buss, tåg? KRAM

  2. Kan även tipsa på Hermans på Söder! Jättegod vegetarisk och vegansk buffé till väldigt bra pris. Utsikt över Stockholm och trevlig personal, https://hermans.se/. Vid fint väder har de dessutom en helt vegetarisk grillbuffé!

  3. Hej fina! I din och Hamiltons podcast nämnde du en hårparfym du använder. Vill du snälla dela med dig vilken det är? 😻☀️

  4. Hej Michaela! Jag och en tjejkompis åker till Mykonos i mitten på juni och är i stort behov av tips inför resan. Jag har läst diskussionstråden och dina inlägg om Mykonos men undrar om du kan göra en reseguide eller svara i ett frågor med Forni inlägg, vart ska man äta (middag/lunch), festa, vilka beach clubs tycker du är bäst samt lite priser. Försökt googla men blir inte klokare av det då människor har så olika upplevelser, bra som dåliga. KRAM

  5. Vad har du för storlek i klänningen från Shein? Bör man gå upp eller ner om man är osäker? Kram

  6. Hej! Vad är det för färgkod på den blåa färgen ni har i sovrummet? Jag är på jakt efter den perfekta blåa färgen och den ni har ser verkligen lovande ut. 😊

  7. En liten kommentar på frågan ang vännen som tar energi! Självklart är det inte okej att bete sig illa och få andra att må dåligt eller känna sig dåliga MEN jag vill bara uppmärksamma att det kan vara så att vännen själv mår mycket dålig, är olycklig eller rent av deprimerad. Tycker att ni ska ta upp problemet med henne, dels för att vis att ni bryr er och undrar hur hon mår, dels berättar hur ni känner och att hon inte kan bete sig som hon gör. Ofta är människor inte så snälla om de själva mår dåligt. Tycker precis som Forni säger att alla borde få en chans att ändra på sig innan man lämnar personen.

    Hoppas det löser sig! Kramar

  8. Vill bara säga tack för ditt svar på frågan om högkänslig och barn. Tack tack tack forni. Började gråta och superle samtidigt på tunnelbanan av när jag läste (..på tal om HSP.. haha!)
    Vill även tillägga en lite rolig sak som hände hemma häromdagen, berättade i vanlig ordning för min pojkvän om något klokt du sagt eller skrivit (minns inte vad nu) och började då förklara för honom vem du var, varpå han skrattar till lite och säger med ett leende:
    ”du kan säga bara Forni, jag vet vem Forni är”
    Kändes som du var en av mina vänner som han lärt sig nu, fint tyckte jag. Det är lite så det känns nämligen. Tack för det. Du är grym! Puss och kram

  9. Hej! Jag har en fråga jag skulle vilja höra din åsikt kring. En kille jag träffat tycker inte vi kan bli tillsammans för vi har för olika politiska åsikter. Jag tycker att det kan vi ha, men att vi delar ändå många grundvärderingar, oavsett vilket parti vi röstar på och jag gillar snarare att vi kan utmana varandras tankesätt i det. Vad tycker du? Är det en rimlig anledning eller är det bara något han säger för att han egentligen inte vill alls? Kram du är bäst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi