Veckan i bilder: böcker, nya medarbetare och vackra sommarkollektioner

Fredag idag! Äääntligen! Jag tog sovmorgon, åt frukost i lugn och ro för att sedan gå in till jobbet vid tio. Man får passa på när man har en lite lugnare jobbdag. Anyway, jag tänkte att vi skulle kika på veckan som varit i sex bilder. Jag har inte haft en så rolig vecka iom sjukdom så det blir inte mer än det.

I måndags och tisdags var jag som sagt hemma sjuk, så satt och läste på balkongen några timmar.

I onsdags var jag på benen igen och betade av ett gäng möten. Lunchmöte med Jossan och Pauline var en av dagens höjdpunkter! Jossan ska nämligen börja skriva för Daily Forni – HUR KUL!!! Jag älskar hur hon jobbar med content och det är så jäkla kul att kunna ta in en kompis i lilla teamet. Wiiie dreams come true!!!

På eftermiddagen var jag på ett event som Amanda höll i tillsammans med Philips och deras steamer, som jag är besatt av sen en tid tillbaka. Steamer for life.

En dag blev det möte i solen med Tess som är vår moderedaktör på Daily Forni. Vi gick igenom skisserna på nya designen som kommer efter sommaren, samt pratade om framtiden och hur vi ska arbeta i höst. Mysigt.

Min torsdag avslutades med event för Adoore och deras nya sommarkollektion. Holy moly vad fin den var, ville fälla en tår pga så vackert. Fan vad duktiga dom är. Kommer fler bilder från eventet senare!

  1. Åh vad roligt att Josefin ska börja skriva på Daily Forni. Det ser jag fram emot 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi