Lördagens look och dags att flyga!

Klänning från Rails, skor från Gucci, väska från Uterque, solisar från Wakakuu

Såhär såg jag ut igår när jag och D hade en heldag för oss själva. Vi har inte fått så mycket egentid pga allt roligt som händer, så ville ha en dag för oss själva innan jag åker. Fick typ trehundra meddelanden på Instagram om denna klänning – visst är den söt! Och perfekt för vädret just nu.

Anyway, nu ska jag snart hoppa in i taxin och åka mot Arlanda. Planet går senare ikväll. Puss!

  1. Fina Forni 🙂 Lyssnade nyligen på poddavsnittet om dejting. Blev lite förvånad! Det exemplet du lyfte angående din kompis som hade en dejt en hel helg, där det sades vara så synd och hemskt för henne, som var ”tvungen” att umgås med denna killen en hel helg. Där håller jag inte med, varför är det OK att behandla killen på detta sätt som verkat vara helt ovetandes? som var kvar och möjligen hoppades på något. Taskigt att vara med någon ”för att man måste” och ovanpå allt beklaga sig för sina vänner som ska komma till ”undsättning”. Så fel agerande! Här diskuterade ni bara att det gäller att stå ut, tyckte det var så himla fel synsätt att förmedla. Är inte ärlighet det enda rätta i det här läget? Istället för att vagga in någon i en falsk sanning?

  2. Hej fina!
    Skulle du vilja göra ett inlägg om klänningar för midsommar? Både budget och i högre prisklass. Det är snart dags att börja kolla efter den perfekta, men har ingen inspiration alls.
    Kram och ha en underbar söndag! 🙂

  3. Alltid lika tjusig! Älskar klänningen😍
    Superavis på din tripp till Sydafrika, står på min drömlista också. Hoppas du får en fantastisk resa!

  4. ååhh hoppas du får en helt fantastisk resa, Sydafrika är verkligen otroligt!

    På tal om resor: jag och mina (vuxna) syskon + respektive planerar att åka på en lite längre semester nu i höst och funderar väldigt starkt på Tulum, inte minst efter att ha läst om all god mat här heheh. Men så kom jag på att du ju också var väldigt nöjd med resan till Santa Theresa, så jag undrar om du skulle kunna säga något om likheter/skillnader med resmålen? Är båda att rekommendera till ett par levnadsglada filurer som älskar god mat och nice stämning?

    Tack för megabra blogg och fly safe!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi