En ofrivillig fredag i Doha

Hej från Doha i Qatar!

Helt plötsligt hamnade man i Mellanöstern för en dag. Vi hade lite otur på hemvägen och fastnade här helt enkelt. Det är ju en otroligt lång resa och efter att ha rest i åtta timmar märkte vi att planet i Johannesburg inte var på humör för att lyfta i tid. Vi blev två timmar sena och när vi väl kom upp i luften insåg jag att det skulle bli tajt med mellanlandningen här i Doha. När vi landade och det stod klart att vi istället fick en dag här istället för hemma i Stockholm fick jag styra om ett gäng olika jobbgrejer. Eftersom jag varit borta hela veckan var min fredag packad med jobb – spela in podd, event med Richard Juhlin, möten och så lite prepp inför morgondagens bröllop.

Nu får jag hoppa eventet och klämma in resten av grejerna imorgon innan bröllopet!

Vill inte ens tänka på hur slut jag kommer vara på söndag, men det känns ändå okej. Jag är fortfarande helt blown away av vår resa och så taggad på våra älskade vänners bröllop imorgon så ingenting kan förstöra min livspepp just nu.

Ser fram emot att visa er min fina klänning som jag ska ha på mig imorgon! Jag är lite osäker på vilka skor jag ska ha efter den här veckan. Jag har nämligen fått helt sjukt äckliga skavsår på hela fötterna, stora blåsor och dessutom rivmärken upp längst med hela benen efter alla promenader i bushen. Tur att det är långklänning hehe. Kan man ha ett par svarta klackar till en ljusgrön klänning i blommönster? Jag hade tänkt ha ett par beiga sandaletter men tror inte att mina fötter kommer klara av dem, däremot har jag ett par svarta som mina fötter alltid klarar av.

Nu ska jag röja undan någon timmes jobb. Imorgon bitti poddar jag med Hamilton, har ni något speciellt ni vill att jag ska prata om kring resan? Tänkte berätta om den eftersom många verkar nyfikna.

Puss!

  1. Hallå det verkar vara nått fel på er podcast?! Eller om det är fel på min telefon men jag kan inte lyssna på några av era avsnitt, står typ episode unavailable 🤔 Det har inte hänt på några andra poddar, verkar konstigt va? Vill ju kunna lyssna på er 😘

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi