Midsommarafton

Glad midsommarafton mina älskade vänner!

Vädret är givetvis inte med oss i år heller, jag minns förra året när det regnade så kraftigt på västkusten att Chloé inte fick dansa sin första midsommar runt stången. Hon kunde iof inte gå då men kröp på i en jäkla fart haha. Vi satt i en liten sjöbod på kvällen med Amanda och Shoan, drack små glas med nubbe och högg in i färska skaldjur (Chloé var med A’s mormor och morfar på kvällen). När kvällen kom blåste det på ett kusligt sätt och havet skrek, men vi var glada i livet och hade nattklubb i sjöboden vi fyra.

Med bästa vänner kan man ha kul var man än är, oavsett väder.

Jag gissar på samma känsla i år. Det blåser, molnen är gråa och regnet ligger i luften men vi har en helg med underbara vänner och familj inbokad och det kan inte bli annat än bra.

Om en stund hoppar vi in i bilen för att påbörja vår midsommar. Var ni än är så hoppas jag att ni får en ljuvlig midsommar. Och om ni är oplanerade så är det helt okej också. Till och med ganska mysigt kanske, en ruggig helg som denna? Ät din favvomat och kolla på en riktigt bra serie. Man får göra som man vill.

Vi hörs imorgon igen, jag har preppat två inlägg till er. PUSS!

Bada på midsommar – nästan en tradition oavsett väder!

  1. Tack för att du skriver att det är okej att inte ha världens planer heller <3 Har alltid ångest över dessa kravfyllda högtider… Här blir det en lugn dag med pojkvännen och hans familj, ingen rolig stort kompisgäng-instavänlig midsommar, men en midsommar i alla fall.

  2. Fina bilder och det ser ju hur trevligt ut som helst. Tänk att kunna sitta i en sådan fin sjöbod och fira på midsommarafton. Vilken lycka!

    Själv hade jag en helbra dag med vänner och bekanta. Vi hade gjort den vanliga maten med sill och så vidare. Sedan en tid tillbaka har jag lagt till rårakor som alternativ till kokta färskpotatis och det verkar vara lyckat eftersom de går åt. Det började som experiment men då det är god åtgång så har jag fortsatt. Sedan, jordgubbar såklart och jag är så glad att jag köpt en Champion CHPCM115 Retro Small för då är det så lätta att fixa lite popcorn utan kladd och stök. Det blir alltid poppis fram på kvällen.

  3. Det verkar ganska roligt att ha en mini-fest i en sjöbod, haha! Själv hoppar jag över firandet i år och umgicks inte med någon. Igår kollade jag i stället på Grease och en fransk dokumentär, drack en kaffe på ett italienskt kafé och åt tacos 🙂 Kändes ganska skönt faktiskt.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi