Första dagen på semestern

God morgon,

Det som alltid händer när jag slappnar av, händer även nu. Kroppen blir tung, förskräckligt trött, halsen tjocknar. Igår kväll åt vi middag tidigt, redan innan åtta (för ja, i Spanien räknas det som tidigt) och vid nio var jag så trött att jag hade kunnat somna rakt ner i paellan. Vi gick upp till hotellrummet, jag betalade ett par fakturor som jag hade glömt av innan vi åkte och sedan slocknade vi i varandras armar innan midnatt.

För två år sen när vi var här, var vi uppe till 02 och gick upp tidigast 10. Det händer saker med åren.

När jag skriver det här blickar jag ut över poolen, där spanska barn leker. En liten flicka med rosa baddräkt och armpuffar, hennes ögonfransar är formade som stjärnor av poolvattnet. Jag tittar på henne och påminns om mig själv som barn. Lekandes på stranden i Italien med min bror. Jag vill gå fram och krama flickan, blir liksom nostalgisk, tänker på barndomen. Ser fram emot när det där är mina egna barn som hoppar från poolkanten. Vara den som skriker ”VAR FÖRSIKTIG SÅ DU INTE HALKAR” och sedan bli i puttad när deras pappa övertalat dem till det. Det kommer alltid vara D som står för hyssen, det ligger i hans natur. Även utan barn är hela livet med honom en enda stor komedishow.

Nu ser jag honom komma gåendes över lobbyn, han har ringt till en beach club och frågat om de har plats för oss idag. Om vi har tur säger de ja, annars placerar vi våra redan solbrända rumpor vid poolen idag. Det är ganska okej det också.

Jag hoppas att ni får en fin dag, var i världen ni än befinner er. Ta hand om er och sprid kärlek, den är allt vi behöver. Puss ♥

  1. Haha, kul det där med hyssen och framtidstankarna om barn. Jag och min kille är nog båda lika busiga så, antar att våra barn kommer vara helt vilda (:

  2. Finns ju inget mer underbart än att få se både sig själv och den man älskar i sitt barn! Hoppas ni får en knodd snart ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi