Frågor med Forni

Hej! Har en fråga, hur har du/ni mätt procenten på spänningsvärken innan och efter?

Jag har gått på det enda jag har att gå på – hur mycket huvudvärk jag har under min vakna tid. Precis som att jag vet att jag har mensvärk två dygn i månaden så vet jag hur mycket spänningshuvudvärk jag har eller hur ofta jag har problem med magen. Och nu efter min botox så känner jag hur huvudvärken har gått ner/försvunnit med uppskattningsvis 60-70%. Det betyder inte att du eller någon annan kommer få samma procentuella resultat utan jag kan bara utgå från mig själv 🙂 Kram

Hej!

Tack för att du delar med dig! jag gnisslar tänder och gör precis som du, pressar tungan mot gommen. Har dock inte så ofta ont i huvudet men känner att jag sover enorm dåligt då kroppen får jobba så mycket på natten. Har du märkt förbättringar även på sömnen?

Hallå där!

Jag har aldrig haft problem med sömnen av just detta (tror snarare att det är andra i min närhet som fått problem med sömnen pga låter mycket om nätterna om jag inte har bettskena haha). Så där har jag faktiskt ingen aning. Jag skulle gå på en konsultation och fråga (det är kostnadsfritt) för att få bättre koll. Kram!

Efter att du skrev om det tidigare har jag blivit så himla sugen på Sant Francesc i Palma, men dina hotel Mama verkar också super! Vilket är bäst? 🙂

Båda två är på toppen över favorithotell i Europa faktiskt. Det är en viss prisskillnad på hotellen och som i många fall så får du vad du betalar för. SF ligger på ca 4500kr/natten och Mama på ca 3000kr/natten och det är för att SF är just lite lyxigare. Dyrare materialval, interiör, handdukar, sängkläder etc. Jag skulle nog säga att SF är lyxigare, har finare rum, lite lugnare medan Mama har bättre frukost och bättre loungeytor. Deras takterrass har exempelvis parasoll vilket inte SF’s takterrass har, så om du ska åka under högsommaren är det för varmt för att hänga på SF’s takterrass medan Mamas funkar utmärkt.

Summa summarum: båda två är ljuvliga så det beror lite på vad du vill ha och hur mycket pengar du vill lägga. Puss!


Såååå fina bilder! Den vita klänningen du har på dig är ju helt magisk <3 Vart är den ifrån? kram!

Det är en supergammal klänning från Dry Lake. Puss!

Hur uttalar man D’s namn? Likadant som på engelska?

Yes!

Åh Forni… Jag är i en riktigt risig situation… Förra sommaren träffade jag en kille som jag föll handlöst för. Vi umgicks hela sommaren men fram mot hösten gjorde jag slut för att jag var rädd att bli sårad. Han skulle plugga utomlands. Det tog mig väldigt lång tid att komma över honom någorlunda. Nu i tidig sommar hörde han av sig och ville ses. Jag, som fortfarande hade känslor, sa ja. Vi sågs två gånger och sista gången vi sågs sa han att han inte tyckte det var en bra idé att ses mer. Han sa att han märkte att jag hade känslor kvar och att han inte ville såra mig. Han ska fortsätta plugga utomlands.

Nu mår jag så dåligt över att ha träffat honom efter vi gjorde slut första gången. Jag känner mig smutsig och lätt… Jag önskar jag kunde haft mer respekt för mig själv och mina känslor. Det känns som att han bara ville ha bekräftelse en kort stund, och att han visste att jag kunde ge honom det. Det känns också som det är fel på mig för att han inte vill gå vidare med oss…

Nu pratar vi inte och jag vill så gärna släppa allt och se framåt, men det är svårt… Jag tänker på honom väldigt ofta och saknar honom trots allt som hänt. Hur ska jag tänka kring det här? Hur ska jag gå vidare?

Du ska absolut inte känna dig lätt för det är du inte. Att ha känslor för någon och lyssna på dem är kroppens mest naturliga mekanism – det är fullt normalt och varje dag finns tusentals personer där ute som agerar precis som du. De följer sitt hjärtas röst. Om det inte funkar och man blir sårad, som du just nu, då är det bara en del av livet som blev mindre bra. Ett sorgligare kapitel än de andra. För att du är kär i någon som inte är kär i dig och det gör ont hela vägen in i själen.

Men. Det här är inte din person. För din person, hen kommer vara kär i dig också. Det kommer vara en gemensam kärlek utan slut. Det kan såklart vara svårt att förstå det nu när du känner dig hjärtekrossad men människan i ditt liv kommer inte krossa ditt hjärta, det kan jag lova dig.

Ha tålamod med sorgen och kom ihåg att tiden läker hjärtat. Att våga känna saker är det modigaste vi kan göra, och för det ska vi aldrig ha ångest. Sträck på ryggen, du är modig. Ha det med dig.

Massa kärlek

  1. Jag läste i dina stories att ni planerar barn före bröllop i Italien, hur kommer det sig att ni ska vänta tills efter barnen kommit ? Jag är bara nyfiken hur ni funderar kring det då barn i sig kräver väldigt mycket tid och ork, speciellt när dem är små.. 😅🏃🏽‍♀️😅 tack för en härlig och inspirerande blogg!! ☺️

  2. Åh Michaela! Har aldrig kommenterat din blogg förut men vill verkligen hylla dig!! Du är så underbar, vacker och klok. My girlcrush! Tack för att du finns och för att du delar med dig av allt du delar med dig av! Man lär sig så mycket genom din blogg! ❤️❤️❤️

  3. Du och D är så fina tillsammans!!! Blir så glad när jag ser bilder på er tillsammans, ni ser så lyckliga ut!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi