Inspiration

Den lilla önskelistan

3 augusti 2018, 19:58

På måndag fyller jag år! Hurra för mig! 29 år är ingen märkvärdig ålder, eller så är det just det? Det sista året som 20-something. Fy FAN vad roliga 20-29 år har varit, nu hoppas jag på ett riktigt vasst sista år innan jag går över till 30.

Varje år brukar jag sedvanligt göra en liten drömmig önskelista och så även i år. I år önskar jag mig bara en sak dock och det är en donation till Alexias insamling för Barncancerfonden.

När man känner det jag känner mig just nu – fylld av rikedom – så är det liksom det enda som känns viktigt. Att ta hand om de som fick en tuffare start i livet än oss andra. Varje dag tänker jag på vilken krigare Corinne är och varje dag är jag tacksam över att hon tillfrisknar.

Nåväl, nu ska vi inte prata mer om det för då faller mina tårar för länge och för hårt. Men för att årets önskelista inte ska bli så kort lägger jag till fyra fina saker. Någon av de andra fyra tror jag att jag kanske ska ge till mig själv 🙂 Vilken tycker ni?

Vivi Chair Teddy

Den här tror jag det blir som årets present till mig själv – eller vad tycker ni? Tänk er denna i vardagsrummet, den blir perfekt till den blåa soffan och den gigantiska persiska mattan. Ingen människa kan liksom vara något annat än MYSIG om man sitter i den.

Jag skulle SÅ GÄRNA vilja byta ut vår tavla vid köksbordet mot en spegel för att skapa mer rymd i den delen. Den tavlan vi har där idag är fin men passar inte riktigt in och en spegel hade verkligen varit ett lyft. Helst vill jag ha en stor runt spegel, som denna. Jag och D är inte helt överens i frågan dock så egentligen är väl min önskning att han lägger sig platt och låter mig köpa en spegel, haha!

Jag har inte trivts så bra i mig själv den senaste tiden. Känner mig sällan speciellt fin, vet inte vad det beror på men så är det. Så tjusiga klänningar hade varit en dröm för att lyfta självkärleken en aning, typ en riktigt lyxig från Self Portrait.

Nu har jag klämt på en större Celine-väska ett bra tag, säkert ett par år. Jag skulle verkligen vilja ha en vardagsväska med plats för dator + rejäl axelrem så att man kan hänga den på axeln även när man har vinterjacka på sig. Den här har jag tittat på i en ljusare grön färg redan i våras, nu funderar jag på om jag ska unna mig den i mörkgrön till hösten men den kostar en slant så tror tyvärr att den drömmen får vara kvar på önskelistan ett tag till.

Nu ska jag äta fredagsmiddag, ha en mysig kväll hjärtan!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Michaela Forni

Kategorier

Arkiv