Söndagsprat

Hej mina älskade,

Har ni en mysig söndag i regnet? Eller det kanske inte regnar hos er. Här smattrar det på rutorna och den svala luften har äntligen letat sig in i lägenheten. Jag vaknade vid nio, var ute och sprang, åt frukost, tog en dusch och nu hamnade jag framför Breaking Bad med datorn i knät. Jag har lite söndagsjobb som behöver röjas undan.

Jag har två saker som jag tänkte säga idag!

Först och främst kommer det upp en mysig inbjudan till en after work med mig och Maria Nila här lite senare idag, så kika in och signa upp er så har vi något härligt att se fram emot i nästa vecka!

Sedan kom en ny podd upp idag. Nu är sommarpoddarna över och vi är tillbaka i vanliga rutiner igen. Det här avsnittet handlar om saknaden efter en bror som inte finns med längre. Om att vara ledsen och glad på samma gång. Men sen handlar den också om festivaler, om minnen, om den man var och vem man egentligen är idag.

Jag blev så himla glad och rörd i slutet av samtalet där Hamilton säger så fina och snälla saker till mig. En födelsedagshyllning kanske man kan kalla det? Michaela är en av de klokaste och snällaste vännerna jag har och hennes ord betyder enormt mycket för mig. Jag kände mig så glad och trygg efter vårt samtal. Livet är både ledsamt och glatt på samma gång och jag tror att vi fick fram det i veckans avsnitt.

Lyssna här eller sök på Forni & Hamilton i närmsta app!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi