Morgonsnack

God morgon kära ni,

Gud vilken skön start på dagen jag fick. Starten på dagen är så viktigt för mig, den måste börja harmoniskt och mysigt för att jag ska vilja ta mig igenom dagen med ett leende. I morse ringde klockan vid sju, jag och D kramades i tio min sen dök jag ner i träningskläderna och promenerade bort till mitt megaformer-pass i solen. Mötte upp Petra, tränade så att svetten bara forsade haha och så snackade vi skit i en kvart när vi var klara. Älskar att klämma in träningspass med vänner, det är ett perfekt sätt att hinna umgås snabbt samtidigt som man får röra på kroppen. När jag kom hem dukade jag upp en ordentlig frukost och därefter väntade en lång dusch.

Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och gå in i skrivmode. Solen skiner, jag har lunchdejt inbokad och ikväll ska vi på kalas. Kalas en tisdag! Då vet man att det fortfarande är sommar i luften.

Vi hörs lite senare, ska visa upp min födelsedagspresent från D som jag har glömt och sen tänkte jag dela med mig av lite höstplaner. Puss!

  1. Hej kloka du,
    Igår lyssnade jag på ditt och Hamiltons senaste podd-avsnitt och jag blev så glad när ni tog upp att ni, mfl ”influencers” har ett ansvar när ni väljer samarbetspartners/kampanjer/event att samarbeta med. Att ni tog upp och belyste detta viktiga ämne.
    Jag, som med säkerligen många andra känner en typ av ”hopplöshets” känsla inför framtiden. Det känns som att flödet/nyheterna bara fylls utav tråkigheter/negativism/katastrof rubriker. Klimatet känns för mig som störst av de alla, för att när vi nu använt upp våra resurser och förstört naturen och klimatet såpass att det inte går att åtgärda, då finns det ingen plats för våra barn att växa upp i, och snart kommer vi ha miljontals utav klimatflyktingar. Ett ord som jag förövrigt inte ens hört för något år sedan.
    Nu spinner jag iväg här, men jag ville bara säga, STORT TACK för att ni tog upp och berörde ämnet där ni pratar om vilket ansvar och makt ni har att påverka, inspirera och göra skillnad! Jag hoppas på mer sånt 😉
    Hälsa gärna vidare detta till Hamilton oxå, jag som är utan instagram hittade inte henne här på nätet;)

    Stor kram på dig fina, du är grym! <3

  2. Hej 🙂 Har en snabb fråga: Hur stor är er lägenhet? Jag frågar för att vi håller på att skaffa nytt boende i Stockholm och letar efter rätt planlösning. Er verkar väldigt fin så undrar därför kring storleken 🙂 Ha en fortsatt fin dag! 🙂 Kram Alexandra

  3. Hej Michaela,
    Jag är en trogen läsare men en väldigt dålig kommenterare. Men för ett par år sedan skrev jag till dig och ville ha tips på väskor, du gjorde en helt otrolig insats i att guida och tipsa mig i design-väske-djungeln och ledde mig till mitt köp och älskar den väskan än idag.

    Nu har jag ännu en lite jobbigt fråga, men kan inte tänka mig en bättre person att fråga.

    Min kille fyller 30. Jag vill överraska med en resa, då jag inte älskar att flyga så måste vi hålla oss inom europa. Han älskar sol och god mat och lyx. Gemensamt älskar vi Italien. Har du tips på vart i Italien man kan åka i slutet på september början på Oktober? Jag funderade på Sicilien, men känner inte en kotte som varit där och kan tipsa. Men Rom är också ett alternativ och sedan bila någon stans. Förmodligen så kommer vi åka iväg han och jag och dagen han fyller så kommer familj och lite vänner flyga ner så då kanske man byter ställe. Möjligheterna många men behöver hjälp från ett proffs.

    Tips tips tips på platser, hotell, restauranger eller vad som helst! Skulle vara så tacksam!

    Heija dig, du inspirerar varje dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi