Wow.

God förmiddag mina små hjärtan,

Vilken jävla helg det har varit! Är helt mållös. Har aldrig festat så hårt i hela mitt liv? Eller jo när jag var 20, då var väl den här nivån en vanlig helg i livet men nu tio år senare känns det verkligen att man lever efter en tvådagars superpartyhelg.

Kände mig helt gråtig igår när vi satt i taxin på väg till Barcelonas flygplats och helgen var över. Så sjukt att längta och planera något så länge och sen händer det. Och så roligt när det blir lyckat och alla verkar nöjda.

Det är alltså Petras möhippa som var gått av stapeln i helgen. Destinationen var Barcelona och vi var 15 av hennes närmsta vänner som åkte iväg. Helgen hade vi fyllt med drinkar, grymma restauranger, stökiga nattklubbar, flamenco-kurs, poolhäng, fyllekäk, beach club och sena samtal i sviten. Det blev verkligen en helg att minnas och trots den helt overkliga bakfyllan som jag säkert kommer dras med i en vecka så går jag ändå på lyckorusets energi.

Mer om helgen senare!

Nu ska jag jobba undan lite och sedan möta upp Sofia för att ta en promenad runt Djurgården. Festligheterna fortsätter nämligen för mig även idag, haha! Min älskade D fyller år så ikväll kommer hans föräldrar över på middag och födelsedagsfirande. 34 år fyller han, shit vad åren går. Känns helt sjukt att jag var 23 när vi träffades och nästa år fyller jag 30? Det går väl fort när man har roligt. Ser fram emot att fira honom idag, hur kul man än har när man är borta finns det ju ingenting bättre än att komma hem till sin soulmate. Få berätta om allt roligt som hänt, kramas, vara liten. Mysigt.

Ha en härlig måndag så hörs vi lite senare, puss!

  1. Till frågor med Forni!

    Jag och min sambo är otroligt sugna på att resa i Jan/Feb och är inne på Tulum eller Miami. Du har ju varit i båda och jag har läst alla inlägg för att få en uppfattning av dessa resemål, tack! Men denna gång kan vi inte besöka båda, även om jag hade velat så jag tänkte fråga vad DU skulle rekommendera?
    Vi önskar en slapp semester, med god mat, skönt pool/strandhäng. Känns som att väder är lite bättre i tulum? Och prismässigt?
    Hoppas att du över en kort text kanske kan hjälpa mig på vägen i min sjuka beslutsångest haha
    KRAM

    OCH svensexan såg rolig ut, älskar videon när du är totalt urladdat i poolen

  2. Åh vad roligt!

    Skulle inte du snälla rara (see what I did there (rar) lol ) kunna skriva och tipsa om vilka restauranger och beach clubs osv som ni rekommenderar?
    Jag ska spendera 3 dagar i Barcelona i September med min pojkvän som är där för första gången, och vi har ingen aning om var vi ska gå eller göra. Paniken! speciellt eftersom jag vill göra den här resan extra speciell för honom och visa att jag bryr mig genom att ha planerat och helst bokat allting i förväg.. Jag hatar att göra det men jag har bestämt mig att jag ska visa honom denna resa <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi