Fredagsmorgon

God morgon,

Hela veckan lovade strålande sol men istället har Stockholm bjudit på gråa moln varje dag. Men inte idag! Solen skiner och det ligger ett magiskt sken över stan. Vi var uppe och gick en powerwalk på sex kilometer runt Djurgården i morse och varannan minut ville jag stanna upp och fotografera. Det spelar ingen roll att jag har gått runt Djurgården en miljon gånger, det slår mig fortfarande med häpnad gång på gång. Speciellt när säsongerna byts ut – sommar går mot höst, hösten blir till vinter och våren knoppar. Åh, så hjärtskärande vackert.

Anyway, jag ska jobba hemifrån idag och har en hel hög med arbete på mitt digitala skrivbord. Men inte helt fel att jobba framför Gossip Girl under en filt i soffan. Jag väntar in en leverans på min födelsedagspresent som ni får se snart och till lunch ska jag nog äta pannkakor.

Hoppas att ni får en härlig fredag, kika in lite senare för bilder från veckan!

Någon som vet var jag kan få tag på en liknande bänk? Blev så sugen på att ha en i vårt sovrum! Kanske i lite mer rotting-stuk dock…

  1. Michaela,
    Jag undrar hur det har gått med Botoxen du satte i käkarna pga spänningshuvudvärk? Sitter effekten fortfarande i, hur ofta har du huvudvärk nu etc.. Funderar själv på ett göra det för att slippa min förbannade spänningshuvudvärk, så tacksam för alla tips och råd!

    Tack för en härlig och klok blogg, KRAM

  2. Åh, jag skulle också tipsa om Stockholms-bänken. Jag har den som soffbord och äääälskar den ❤️ Kolla bara in på Pinterest, love it!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi