Veckan i bilder: Gala, filmtips och smycken

Hej alla gulliga,

Har ni en mysig helg? Jag hoppas det. Att ni ligger hemma med en kopp te och kanske en saffransbulle, skrollar era favoritbloggar och förhoppningsvis börjar med min 😉

Här kommer åtta bilder från min vecka.

Jag provade den här kappan på Sandro åååh så kär jag blev. Jag har ju jackförbud hemma, om ni bara visste hur många jackor jag har haha. När jag kom hem med leopardkappan för två veckor sedan var det nära att D lämnade mig, men som tur var fick den flytta in. När jag hittade den här tänkte jag bara ”taget!” men sen hörde jag D’s ord eka i huvudet… ”du är beroende”… så jag gick snällt därifrån och bestämde mig för att fundera någon vecka.

P.s Ankelbootsen är nya och kommer från & Other Stories (annonslänk)!

Fick den här bilden skickad till mig, jag och Emelie (projektledare) på blåa mattan på Diabetesgalan. Vi matchade i klänningar från By Malina!

I tisdags spelade jag in Framgångspodden med Alexander. Vi satt i över två timmar och pratade, Alex är en av få människor som gillar att prata lika mycket som jag gör haha. Visste ni att Framgångspodden har över en halv miljon lyssnare per avsnitt? Så coolt!

Bad om filmtips på Instastory och fick in dessa (som jag inte har sett redan). Så nu tipsar jag vidare om dem till er <3

Lyssnade på Bella och Simon som pratade på Gant Talks. Jag har lyssnat på Bella, Ashkan Pouya (Serendipidy) och Anders Hansen (Hjärnstark). Så intressant varje gång!

Var på en intim frukost för att gå igenom nya smyckesvarumärket Nootka. Blev kär i allt!

Även Lisas klänning från Jaqcuemus som var riktigt drömmig.

Jag åt veckans soppa på Mahalo och i första tuggan fick jag i mig årets jävla chilibit, måste varit en cm stor haha. LÅGOR i hela min kropp resten av dagen trots att jag drack en liter vatten… suck, orkar inte med mig själv.

  1. Älskar det här inlägget. Blir så inspirerad av både text & bilder, blev liksom pepp på hösten 😀 Tackar för det!

  2. haha fan vad sjukt ligger faktiskt i sängen efter en jävligt lång helg o e helt slut och har mina favoritchips bredvid mig och grace & frankie på i bakgrunden och tänkte kolla bloggar och börjar ALLTID på din först, u know it liksom!!!!!

  3. Du borde se Call Me By Your Name om du inte redan har gjort det. Kärlek, Italien och ett otroligt manus <3 Den finns på Viaplay!

  4. Åhh, tack för filmtipsen!! Ska lägga till dem till min lista 🙂 förresten är Till alla killar jag gillat och To all the boys I loved before samma film, bara översatt titel. Gillade verkligen den filmen, så mysig!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi